Tuorein sisältö

J.J. Abramsin tuotantoyhtiö Bad Robot perustaa oman pelistudion, jonka johtajaksi tulee Left 4 Dead -pelin luoja

12.12.2020 klo 14.00 | Luettu: 1387 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuositun mutta mielipiteitä jakavan tuottaja-ohjaaja J.J. Abramsin tuotantoyhtiö Bad Robot on ilmoittanut perustavansa oman sisäisen pelistudionsa nimeltään Bad Robot Game Studio. Uuden pelistudion johtajaksi on palkattu Michael Booth, joka tunnetaan parhaiten Left 4 Dead -pelin luojana mutta joka on työskennellyt myös pelien kuten Portal 2, Red Alert 2 ja Counter-Strike: Global Offensiven parissa.

Tuotantoyhtiöllä on jo parin vuoden ajan ollut oma peliosastonsa nimeltään Bad Robot Games mutta uusi pelistudio on ensimmäinen oma kehitystiimi minkä tuotantoyhtiö on pistänyt kasaan. Bad Robot Games-osaston toimitusjohtajana toimii aiemmin Valvella ja Oculuksella työskennellyt Anna Sweet, joka tulee myös toimimaan Boothin pomona.

Bad Robot Games ei ole tähän mennessä julkaissut yhtä ainoaa peliä mutta uuden pelistudion muodostamisen myötä tilanne voi muuttua ja tuotantoyhtiön vuoden 2019 syksyllä WarnerMedian kanssa solmittu sopimus sisältää myös maininnan jättifirmalle tuotetuista peleistä.

Esimerkkinä vastaavasta onnistuneesta laajentumisesta voidaan nähdä vaikka tuotantoyhtiö Annapurna Picturesin peleihin erikoistunut osasto Annapurna Interactive, joka on julkaissut useita kehuttuja pelejä kuten Kentucky Route Zero ja Outer Wilds.

Etenkin televisiopuolella Bad Robot tuotantoyhtiö on onnistunut haalimaan lahjakkaita tekijöitä luomaan useita todella mainioita ja mielenkiintoisia teoksia kuten Fringe, Person of Interest, Westworld sekä Lovecraft Country, joten jää nähtäväksi tullaanko Bad Robot Gamesilta näkemään saman tason pelejä.

Lähde: VentureBeat

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ensi vuonna ilmestyv... Medal of Honor: Abov... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova