Tuorein sisältö

Escape From Tarkovissa juhlitaan uutta vuotta - luvassa ilmaisia tarvikkeita ja peliavaimia

28.12.2020 klo 20.00 | Luettu: 3834 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ensimmäisen persoonan selviytymisräiskintä Escape From Tarkovissa juhlitaan uutta vuotta. 28.12.2020-8.1.2021 välisenä aikana pelinkehittäjä Battlestate Games jakaa pelaajille ilmaisia tavaroita sekä peliavaimia.

Peliavaimen voi ansaita itselleen katsomalla Battlestate Gamesin omaa Twitch-kanavaa, kun taas muita tarvikkeita voi ansaita katsomalla päivittäin vaihtuvia striimaajia. Tarkemmat aikataulut ja ohjeet löydät täältä.

Mikäli mielit selviytymään pelikentille välittömästi, on Escape From Tarkov tällä hetkellä ostettavissa alennettuun hintaan. Esimerkiksi Standard Editionin voi hankkia itselleen 26,24 eurolla (+verot).

Battlestate Gamingin kehittämä Escape From Tarkov julkaistiin suljettuun betaan kesällä 2017. Viime talvena peli nousi uudelleen suosioon Twitchissä striimaajien ja nyt käynnissä olevan samankaltaisen tapahtuman ansiosta. Kyseessä on realistinen selviytymisräiskintä, jossa on tarkoituksena taltuttaa viholliset, selviytyä raideista sekä kerätä tavaraa. Mikäli pelaaja selviytyy raidista, saa hän pitää kaikki löytämänsä esineet.

Vaikka räiskintä on ollut kehityksessä jo tovin, on tekijät julkaisseet uutta kiusoittelumateriaalia pelin seuraavasta kartasta. Street of Tarkov -videolla esitellään kaupungin katuja ja rakennuksia. Toistaiseksi on vielä epäselvää, milloin uusi alue saapuu pelattavaksi. Oletettavaa on, että uudelle tantereelle pääsee seikkailemaan v0.13 -päivityksen yhteydessä, jota voi olettaa saapuvaksi ensi vuoden alussa.

Alla Street of Tarkov - Echoes of the Fallen City -video.
V2.fi | Miia Lyyra
< Retropelikirjallisuu... Valve listasi vuoden... >

Keskustelut (2 viestiä)

LukemisenYmmärtämine

29.12.2020 klo 09.03

"Drops are available to users who already have a copy of the game."
Eli nämä sinulla on oltava peli, jotta voit saada droppeja tai kaverisi voittaa peli striimistä ja antaa sinulle.
lainaa
awryj

29.12.2020 klo 10.01 3 tykkää tästä

LukemisenYmmärtämine kirjoitti:
"Drops are available to users who already have a copy of the game."
Eli nämä sinulla on oltava peli, jotta voit saada droppeja tai kaverisi voittaa peli striimistä ja antaa sinulle.

Miksi kukaan haluaisi niitä droppeja eli ingame tavaroita, jos ei edes omista peliä? Kuka tahansa katsoja voi kyllä voittaa niitä ilmaisia peliavaimia, jos satuit lukemaan niitä tekstejä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova