Tuorein sisältö

PogChamp-hymiö sai lähtöpassit Twitchistä - syynä emojissa esiintyvän Ryan Gutierrezin esittämä mielipide Yhdysvaltain kongressitalon tapahtumista

07.01.2021 klo 20.00 | Luettu: 965 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suoratoistopalvelu Twitch päätti poistaa tunnetun PogChamp pian sen jälkeen, kun Yhdysvaltain kongressitalon tapahtumat olivat käynnistyneet.

Poistamisen syynä oli hymiössä esiintyvän Ryan ”Gootecks” Gutierrezin henkilökohtaisella Twitter-tilillään esittämät kommentit koskien Washingtonin mellakoita. Twitch ilmoitti, etteivät he hyväksy kommentteja, jotka kannustavat väkivaltaan.

Twitch kuitenkin ilmoitti, että emojin sisältämillä tunteilla ja käyttötarkoituksella on tärkeä rooli striimikulttuurissa, joka on enemmän kuin kuvassa esiintyvä henkilö tai edes kyseinen emoji. Tämän johdosta kehitteillä on uusi emoji, joka korvaa poistetun.

Eilen illalla Suomen aikaa mielenosoittajat tunkeutuivat kongressitalon sisätiloihin, samalla kun valitsijat olivat vahvistamassa Yhdysvaltojen presidentinvaalien lopputulosta.Tunkeutumisen seurauksena on kuollut neljä ihmistä, kertoo Iltasanomat.
V2.fi | Miia Lyyra
< Ihmissudet haluavat ... Hitman 3:n VR-ominai... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

08.01.2021 klo 12.59

Harmittaa, muttei harmita onneksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova