Tuorein sisältö

Microsoft perui Live Gold -hinnan korotuksen, Free-to-Play-peleihin ei enää vaadita Goldia

23.01.2021 klo 17.00 | Luettu: 1542 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Microsoft ilmoitti eilen suunnitelmistaan nostaa Xbox Live Goldin hinnoittelua ainakin Yhdysvalloissa ja Briteissä. Vähemmän yllättäen tämä ilmoitus ei saanut lämmintä vastaanottoa pelaajilta ja firmalle sataneen kritiikin myötä esiin nousi jälleen Microsoftin konsolien poikkeuksellinen vaatimus Xbox Live Gold -jäsenyydestä myös moninpelattavien free-to-play-pelien kuten Fortniten kohdalla.

Nyt Microsoft on kuitenkin poikkeuksellisesti kääntänyt kelkkansa äärimmäisen nopeasti ja ilmoitti tänään peruvansa ilmoitetut hinnankorotukset sekä samalla poistavansa Live Gold -vaatimukset tulevien kuukausien aikana free-to-play-peleistä. Jatkossa siis esimerkiksi Fortnite ja tuleva Halo Infiniten moninpeli tulevat olemaan oikeasti ilmaiseksi pelattavia Xbox-konsoleilla.



Microsoftin nopea mielenmuutos kertoo todennäköisesti firman halusta välttää alkuperäisen Xbox One -konsolin julkistuksen kaltaisen PR-katastrofin, joka haittasi kyseisen konsolin menestystä kahdeksannessa konsolisukupolvessa. On tietenkin positiivista, että Microsoftin kokoinen yritys reagoi nopeasti ja muutti mieltään mutta varmasti helpompaa olisi ollut olla tekemättä hinnanmuutosta alun perinkään.

Lähde: Xbox Wire

V2.fi | Mikko Seppänen
< Helmikuussa on luvas... Kiinalainen Tencent ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova