Tuorein sisältö

Resident Evil: Villagesta tarjolla Japanissa huikea 1500 euroa maksava erikoisversio - mukana tulee oikea talvitakki

26.01.2021 klo 22.15 | Luettu: 2687 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Capcom on julkistanut tulevasta Resident Evil: Village -pelistä hulppean erikoisversion, joka on vain saatavilla julkaisijan Japanin verkkokaupasta. Erikoisjulkaisulla on hintaa yli 1500 euroa (192 500 jeniä) ja version erottaa muualla maailmasta myytävästä keräilyversiosta sen mukana tuleva täysikokoinen talvitakki.



Takki on tehty muistuttamaan tulevan pelin trailereissakin nähdyn uuden synkemmän Chris Redfieldin päällä nähtyä chesterfield-tyylistä napitonta takkia ja se on saatavilla jopa useammassa eri koossa. Takin voi jostain syystä myös halutessaan ostaa ihan vain pelin perusversion kanssa, jolloin säästää muutaman sata euroa mutta takin yleisön olettaisi olevan Resident Evil -sarjan kovimmat fanit jo hintansakin puolesta.



Capcom ei vielä virallisesti ole julkistanut muualla maailmassa myytävän Collector's Editionin hintaa mutta Japanin verkkokaupassa Chris Redfield -patsaan, kangaskartan ja taidekirjan sisältävä versio maksaa yli 250 euroa eli aivan halvalla ei sekään irtoa.

Lisäksi huolimatta siitä, että Resident Evil: Village julkaistaan toukokuun 7. päivä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja PC-alustoille, niin pelin kaikki keräilyversiot ovat ainoastaan pelin PS5- tai PS4 -versioista.

Lähde: Game Informer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Legendaarisen Action... Biomutantit pääsevät... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

keke

26.01.2021 klo 23.08 4 tykkää tästä

Kyllä tuohon rahaan voisi jo olettaa mukana tulevan vähän laajemmankin karteroopin, aina alushousuista lähtien..
lainaa
negange

27.01.2021 klo 11.05 4 tykkää tästä

tuleeko ämpäri myös pakettiin mukaan kyllä sitten menisi kaupaksi.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova