Tuorein sisältö

Odotettu Resident Evil 4 Remake saa ilmaisen PSVR2-päivityksen julkaisun jälkeen

22.02.2023 klo 22.00 | Luettu: 2064 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCapcom julkisti tänään, että aikoo julkaista maaliskuussa ilmestyvään ja fanien innolla odottamaan Resident Evil 4 Remake -peliin ilmaisen päivityksen, joka lisää peliin tuen juuri tänään ilmestyneelle Playstation VR 2:lle.Toistaiseksi japanilainen pelinkehittäjä ei ole kertonut aikooko julkaista ilmaisen virtuaalitodellisuustuen lisäävän DLC:n myös PC:lle mutta nähtäväksi jää tullaanko VR-tuki näkemään myös tietokoneella. Capcom ei ole vieläkään nimittäin julkaissut vuonna 2017 ilmestyneen Resident Evil 7 -pelin VR-tukea PC:lle, vaikka peli tuki jo julkaistaessa Sonyn alkuperäistä PSVR-laitetta. Capcom ei myöskään ilmoittanut ilmestyykö Resident Evil Villagen PSVR2:n julkaisulisänä ilmestynyt VR-päivitys myös muille alustoille.

Toisaalta Resident Evil 4:n VR-versio on jo aiemmin julkaistu itsenäisenä pelinä muun muassa Metan Quest VR-laseille, joten täysin toivottomalta ei PC-pelaajien VR-haaveet välttämättä ole mutta eivät myöskään millään tavalla varmoja.

Resident Evil 4 Remake ilmestyy PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox Series X|S- ja PC-alustoille maaliskuun 24. päivä.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelivatkain 049 - He... Bethesda julkisti uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova