Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 30|01|2021: Konsoli seinälle, aurinkolasit päähän ja vauhtia hiireen

30.01.2021 klo 21.00 | Luettu: 2302 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

CES-messut ovat ohi ja sähköpostin kilahtelukin on satunnaisempaa, mutta muutama laitejulkistus mahtui tällekin viikolle.

Floating Grip on järjestelmä, jolla pelikonsolin saa ripustettua seinälle. Tyylikkään näköinenhän siitä tulee ja tuuletuskin toiminee. Saa kyllä olla aika varma seinänsä materiaalista ja ruuvien kiinnityksestä, jotta 500 euron konsolin pistää remmeihin roikkumaan. Tässä yksi esittelyvideoista:
Turtle Beach kertoo ryhtyneensä yhteistyöhön Oakley-aurinkolasifirman kanssa. Tavoitteena on tietenkin pelaajien silmien rasituksen väheneminen ruutuja tuijotellessa ja samalla muistutetaan siitä, että Turtle Beachin kuulokkeiden pehmikkeet on suunniteltu myös laseja pitävien päihin.


Razer ilmoittaa kehittäneensä "maailman nopeimman pelihiiren". Väitteen takana on Razer Viper 8Khz -hiiren 8000 Hz polling rate (päivitysnopeus). Lehdistötiedotteen mukaan useimmat pelihiiret tukevat 1000 Hz:n nopeutta, joten ero on huomattava ainakin paperilla. Menetelmällä hiiren liikkeiden vasteviive laskee millisekunnin kahdeksasosaan. Hiiren muita speksejä ovat 20 000 DPI:n sensori, molempikätisyys, muisti 5:lle profiilille, Razer Chroma RGB-valaistus, 8 ohjelmoitavaa painiketta ja 71 gramman paino. Hintaa sillä on 90 euroa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< 25 000 eurooppalaist... PlayStation 5 -konso... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova