Tuorein sisältö

Viikinkiselviytymispeli Valheim ampaisi Steamin pelatuimpien pelien joukkoon ja on myynyt alle kahdessa viikossa yli kaksi miljoonaa kappaletta

15.02.2021 klo 22.00 | Luettu: 901 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelikauppa Steamissä 2. päivä helmikuuta Early Access -versiona julkaistu viikinkiselviytymispeli Valheim on parissa viikossa ampaissut Steamcharts-sivuston mukaan pelatuimpien Steam-pelien joukkoon ohi kestosuosikkien kuten GTA V, PUBG ja Rust.

Ruotsalaisen Iron Gaten kehittämä peli on ollut myös myyntimenestys, sillä sitä on tänään julkaistun tiedotteen mukaan myyty 13 päivän aikana jo yli 2 miljoonaa kappaletta.

Menestyksen taustalla saattaa olla pelin harvinaisen pitkälle hiottu Early Access -tila, jonka myös V2.fi:n Matias huomasi kokeillessaan peliä.

Jos viikinkiseikkailu alkoi kiinnostamaan, niin se on hankittavista Steamista hieman alle 17 euron hintaan. Kannattaa tietenkin muistaa, että kyseessä on vielä Early Access -julkaisu eli peli ei ole aivan viimeistelty ja sen sisältö voi muuttua vielä kehityksen aikana.

Lähteet: Eurogamer, Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Diablo 2:n peruttu t... Koronan vaikutus: Lö... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova