Tuorein sisältö

Koronan vaikutus: Löytyneen kuvan perusteella Ubisoft muuttaa Rainbow Six -pelin nimen (päivitetty)

16.02.2021 klo 14.22 | Luettu: 2175 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viime viikolla Ubisoftilla esitettiin kysymys siitä, onko Rainbow Six: Quarantine sovelias nimi pelille näinä aikoina, kun monet joutuvat oikeasti pysyttelemään karanteenissa. Yksi vaihtoehto olisi ollut odottaa koronatilanteen laantumista, mutta Ubisoftilla on todennäköisesti päädytty nopeampaan ratkaisuun.

Joskus tänä vuonna julkaistavan Rainbow Six: Quarantinen nimi on nyt ilmeisesti Rainbow Six: Parasite, kertoo PC Gamer. Uusi logo on kaivettu PlayStation Networkin datojen syvyyksistä, virallisesti asiasta ei ole vielä tiedotettu.

Päivitys: Kiitos kommentoijalle. PC Games N kertoo, että Ubisoftin mukaan Parasite on vain sisäisessä testikäytössä käytetty nimi ja pelin lopullinen nimi paljastetaan piakkoin.

Onhan se toki mahdollista, että nimi pysyy.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Viikinkiselviytymisp... Assassin's Creed Val... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mavors

Rekisteröitynyt 30.06.2009

16.02.2021 klo 14.08

https://www.pcgamesn.com/rainbow-six-quarantine/parasite-l

Kumottu jo.
lainaa
nökkeli

16.02.2021 klo 14.32Ubisoftin halu tehdä pienintäkään muutosta vuotaneeseen materiaaliin on niin alhainen että yllättyneitä on tasan nolla kun nimi julkistetaan olevan.... Rainbow Six: Parasite.
Ovat aiemminkin toppuutelleet "Ei tämä tule olemaan lopullinen". Kun virallisesti ilmoittavat / julkaisevat, lopputulos on sama. :I
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova