Tuorein sisältö

Raren julkaisematon Nintendo 64 -peli Dinosaur Planet vuosi julkisuuteen

21.02.2021 klo 11.00 | Luettu: 2067 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRaren julkaisematon Nintendo 64 -peli Dinosaur Planet on vihdoinkin kokeiltavissa, kun pelistä julkaistiin pelattavissa oleva kehitysversio. Peli julkaistiin lopulta Gamecubelle muokattuna Star Fox Adventure -nimellä ja se jäi Raren viimeiseksi Nintendo-yhteistyössä tehdyksi peliksi.

Harvinaisen julkaisun taustalla on jälleen Nintendon historian säilyttämiseen erikoistunut Forest of Illusion, joka aiemmin tämän vuoden tammikuussa julkaisi mielenkiintoisen Ocarina of Time -prototyyppiversion.Dinosaur Planet päätyi julkaistavaksi, kun Forest of Illusion onnistui hankkimaan pelin vuoden 2000 joulukuulle merkatun version ruotsalaiselta keräilijältä ja se tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden kokeilla peliä, jonka pitkää ja ongelmallista kehitysprosessia pidetään osatekijänä Raren ajautumiseen eroon Nintendosta.

Toistaiseksi peli ei pyöri täysin oikein millään emulaattorilla mutta alkuperäisellä N64-konsolilla pelin saa toimimaan flash-kasetin avulla täydellisesti. Esimerkiksi alta löytyy Digital Foundry -sivuston John Linnemanin flash-kasetin avulla pelattu 20 minuutin pelisessio.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... GDC-tapahtuma muutta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova