Tuorein sisältö

Viimeisten jäähyväisten aika - tuleva PS4-päivitys poistaa yhteisöt

06.03.2021 klo 14.00 | Luettu: 2949 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPian julkaistava PlayStation 4 -konsolin viimeisin 8.50 järjestelmäpäivitys on Mp1st-sivuston mukaan lähtenyt jo betatestaajille ja sen isoin muutos tulee ilmeisesti olemaan PS4:n yhteisöjen poisto.

PlayStation-yhteisöjen tarkoitus oli tarjota pelaajille mahdollisuus löytää muita samoista aiheista kiinnostuneita pelaajia ja keskustella näiden kanssa mutta ilmeisesti yhteisöt eivät olleet enää erityisen laajassa käytössä päätellen Sonyn aikomuksesta poistaa ne kokonaan viimeisimmän päivityksen myötä.

Varmasti yksittäiset aktiiviset yhteisöt jäävät kaipaamaan ominaisuutta mutta pelaajat voivat yhä perustaa ryhmiä ja uusi järjestelmäpäivitys tuo niihinkin kaivatun mahdollisuuden keskeyttää ilmoitusten saaminen yksittäisestä keskusteluryhmästä.

Jääkö joku lukijoista kuitenkin kaipaamaan poistuvia yhteisöjä vai oliko ominaisuus muillakin yhtä käyttämätön kuin allekirjoittaneella?

Lähde: Gamesradar

V2.fi | Mikko Seppänen
< Aika kaivaa 20 vuott... Kesällä on luvassa k... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mati

06.03.2021 klo 16.55 1 tykkää tästä

Oikeastaan vasta Elite: Dangerousin myötä olen löytänyt nuo yhteisöt. Sinänsä ihan hauska idea, mutta kun se kirjoittaminen "pleikkarilla" on vähän mitä on. Samat yhteisöt kuitenkin löytynevät internetin ihmeellisestä maailmasta ja onhan tämä näppäimmistö melkoisen paljon nopeampi vekotin kirjoittaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova