Tuorein sisältö

Kevät koittaa viikingeille - Assassin's Creed Valhalla sai ilmaisen päivityksen ja matkustaa pian Irlantiin

19.03.2021 klo 20.00 | Luettu: 1541 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenToisin kuin vielä täällä Suomessa, niin Assassin's Creed Valhallassa on tänään jo kevättä ilmassa, kun pelin toinen kausi nimeltään Ostara saapui ilmaiseksi kaikille pelaajille. Päivitys tuo peliin lisää tehtäviä ja aktiviteetteja kuten vaikkapa pääsiäismunien metsästystä sekä uusia kykyjä ja mahdollisuuden muokata pelin varusteiden ulkoasua muuttamatta näiden ominaisuuksia.

Ostara-juhla on käynnissä pelissä huhtikuun 8. päivään saakka ja sitä juhlistaakseen täytyy pelaajan olla saavuttanut pelissä jompikumpi pelin ensimmäisistä tarinankaarista loppuun asti. Näitä ovat joko Grantebridgesciren tai Ledecestresciren tarinat. Lisäksi pelaajan asutuksen täytyy olla vähintään tasolla kolme, että siellä voidaan viettää kevätkuningattaren juhlaa.

Kevätjuhlinnan jälkeen Eivor suuntaa katseensa Irlantiin ja siellä majaileviin druideihin, sillä Ubisoft paljasti pelin ensimmäisen lisäosan olevan nimeltään Wrath of the Druid. Tämä tietenkin antaa pelaajalla mahdollisuuden päästä tutustumaan gaelilaisiin kansantaruihin ja myytteihin sekä tietenkin paikallisiin kelttikuninkaisiin.

Wrath of the Druid ilmestyy huhtikuun 29. päivä ja on ostettavissa erikseen 24,99 euron hintaan tai osana pelin kausikorttia.

Assassins Creed Valhalla on pelattavissa PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S-, Google Stadia- ja PC-alustoilla. Pelin V2.fi:n arvion (4,5/5) voi lukea täältä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Mitä on brainpunk? S... Bat-perheen seikkail... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova