Tuorein sisältö

Liikaa nakuilua Valvelle? - Steam ei suostu myymään Super Seducer 3 -pokauspeliä

21.03.2021 klo 11.00 | Luettu: 1740 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenValve on ilmoittanut kieltäytyvänsä myymästä Steam-kauppapaikassaan Super Seducer 3 -pokauspeliä, vedoten pelin kehittämiseen osallistuneen iskemisartisti Richard La Ruinan mukaan siihen, ettei myy pelejä, joissa on epäsiveellisiä kuvia oikeista ihmisistä.Pelisarjan muiden osien tapaan Super Seducer 3 olisi ollut FMV-videoilla toteutettu peli, jossa pelaajan tehtävänä olisi ollut monivalintojen avulla voittaa itselleen pelissä esiintyviä naisia. La Ruinan julkaisemien Valvelta saatujen viestien perusteella peli oli useamman kerran käynyt tarkistettavana julkaisua varten eikä ollut läpäissyt Steam-pelien kohdalla nykyään hyvinkin löyhää seulaa.

Pelinkehittäjät olivat vielä yrittäneet kertaalleen tekemään pelistä kokonaan siistityn version Steamiä varten mutta Valven mukaan kielteinen päätös on nyt lopullinen eikä peliä aiota enää tarkastaa uudelleen julkaisua varten. Pelisarjan muut osat ovat yhä saatavilla Steam-kauppapaikasta ja myös V2.fi on kirjoittanut aiemmin Super Seducer ja Super Seducer 2 -peleistä.

Ilmeisesti pelisarjan kolmasosa piti sisällään huomattavasti graafisempaa materiaalia pelisarjan muihin osiin verrattuna ja ainakin pelin mainoskuva Steamissä tuo viettely- tai treffipelin sijaan mieleen enemmänkin slasher-kauhupelin. Kolmatta Super Seducer -peliä ei myöskään kannata odottaa myyntiin Epic Games Storeen tai GOG-kauppaan sillä La Ruinan helmikuussa julkaistun twiitin mukaan molemmat ovat siitä kieltäytyneet.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nappaa Epic Games St... Jäävätkö Steam-pelaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova