Tuorein sisältö

Hyviä uutisia janoisille faneille - Resident Evil Villagessa on Photo Mode -tila

04.04.2021 klo 11.00 | Luettu: 1679 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Capcom on ymmärtänyt takoa kun rauta on kuuma ja sisällyttää tulevaan Resident Evil Village -peliin sen edeltäjästä kokonaan puuttuneen Photo Mode -tilan. Varsinkin internet on käynyt erittäin kuumana pelin lähes kolmemetristä vampyyrinaista Alcina Dimitrescua kohtaan, sen jälkeen kun hahmo esiteltiin pelin trailereissa.

Photo Mode -tila varmasti antaa innokkaimmille faneille kaikenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa itseään, eikä Capcom suinkaan ole kaihtanut fanien innokkuuden ruokkimista, sillä peliä on mainostettu Lady Dimitrescun avustuksella pelikaupoissa ja busseissa ainakin Aasiassa.

Tieto Photo Mode -kuvaustilasta tuli esille IGN-sivuston julkaistua videon pelin PS4 Pro -versiosta, jossa välianimaation aikana pelaajilla on mahdollisuus joko hypätä sen yli tai käynnistää Photo Mode.

Fanien täytyy kuitenkin vielä jaksaa odottaa hieman yli kuukausi päästäkseen toteuttamaan taiteellisia visioitaan, sillä Resident Evil Village julkaistaan toukokuun 7. päivä PC-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S- ja Stadia-alustoille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Voihan sith sentään ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.04.2021 klo 13.12

Toivottavasti photo modessa on estetty kaikkien epäilyttävien kuvakulmien käyttö kun kuvassa näkyy naisia.
lainaa
Batman69

04.04.2021 klo 18.17 4 tykkää tästä

LateHuominen kirjoitti:
Toivottavasti photo modessa on estetty kaikkien epäilyttävien kuvakulmien käyttö kun kuvassa näkyy naisia.


Mitä väliä kun jonnet tekee nudemodeja kuitenkin heti kun peli julkaistaan pc:llä.
lainaa
vndoichoigwni

05.04.2021 klo 23.42

onks taa capcomin intressissa. seiska oli aivan mahtava vuotensa goty ja kasia kohtaan oli kovat odotukset mut nyt uutisoinnin on vallannut kiimaiset pojat ja heidan palveleminen kun capcom lyo vetta kiukaalle. capcom on ennenkin tuhonnut projektejaan niin ei yllatais et kasikin on seiskan peli mut vampyyrille saa bikini dlcta ja ysi onkin sitten ihan rahastuspannukakku
lainaa
Pelimiesss

06.04.2021 klo 11.35

Itsehän yritän ainoastaan metsästää seksikkäitä kuvia Tall Ladystä nyt kun tämmöinen mahdollisuus annetaan. Aivan huikeaa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova