Tuorein sisältö

Nyt on keräilijöille tarjolla Englannin kuningattarelle tehty kultainen Wii-konsoli - hintaa vain vaivaiset 300 000 dollaria

28.04.2021 klo 20.00 | Luettu: 618 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJos kultainen PlayStation 5 -konsoli ja taskussa polttelee yhä liikaa rahaa, niin nyt on tarjolle tullut vielä harvinaisempaa herkkua. Nimittäin yksinomaan Englannin kuningattarelle tehty 24-karaatin kullalla vuorattu Wii-konsoli.

Konkurssiin mennyt pelijulkaisija THQ valmisti kyseisen konsolin promotaakseen Big Family Games -pelijulkaisua, koska kuninkaallinen perhe on tietenkin yksi maailman tunnetuimmista perheistä. Vähemmän yllättäen kuningatar ei ottanut konsolia tai peliä vastaan, ehkäpä Elizabeth II:n oli lukenut pelin saamat kehnot arvostelut eikä halunnut sitä siksi?

Vuonna 2019 Youtube-sivusto People Make Games selvitti mitä kultaiselle konsolille oli tapahtunut ja onnistui jäljittämään sen hollantilaiselle pelikeräilijälle nimeltään Donny. Nyt kaksi vuotta myöhemmin Donny on päättänyt luopua konsolista ja on laittanut sen myyntiin Ebay-sivustolle 300 000 dollarin eli noin 248 000 euron hintaan.

Konsolista ei tarvitse edes kilpailla muiden ostajien kanssa vaan se on myynnissä suoraan Osta Heti -hinnalla, joten jos sitä ylimääräistä rahaa löytyy ja on tarve kultaiselle Wii-konsolille, niin tässä on oiva tilaisuus siihen.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Suomalainen Blade Ru... Sony julkisti toukok... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova