Tuorein sisältö

League of Legends -animaatio Arcane sai trailerin - saapuu Netflixiin syksyllä

04.05.2021 klo 22.00 | Luettu: 1404 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Riot Games ja Netflix julkistivat tänään tuovansa pari vuotta työn alla olleen League of Legends -animaatiosarjan Arcane suoratoistopalvelun tarjontaan tämän vuoden syksyllä. Samalla animaatiosta julkaistiin myös ensimmäinen traileri, joka ei vielä sarjan sisällöstä juurikaan kerro mutta josta saa kuitenkin hyvän käsityksen sen animaatiotyylistä.

Sarja tulee seuraamaan kahden ikonisen LOL-sankarin syntytarinaa ja se sijoittuu pelimaailman Piltover sekä Zaun-alueille. Animaation tuotannosta vastaa Riot Games yhdessä League of Legends -peliin trailereita ja animaatioita aiemminkin tehneen Fortiche Productionsion kanssa.

Riot Games kertoo keränneensä videoillaan yli 14 miljardia katsomiskertaa ja League of Legends varmisti viime vuonna asemansa katsotuimpana esports-pelinä, joten tämän perusteella peliaiheiselle animaatiolle varmasti löytyy kysyntää.

Nähtäväksi kuitenkin jää onnistuuko Arcane välttämään perinteisen peliadaptaatioita vaivaavan kirouksen, vaikka pelinkehittäjän itsensä keskeinen osuus tuotannossa voi antaa varovasti syytä optimistisuuteen.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storen il... Microsoft tehosti op... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova