Tuorein sisältö

Twitch muutti käytänteitä - jatkossa porealtaasta striimaavat joutuvat omaan kategoriaan

22.05.2021 klo 14.00 | Luettu: 1742 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Twitchissä ovat viime aikoina lisääntyneet erilaiset Hot Tubs -striimit, joissa striimaajat lähettävät sisältöä samalla, kun he hengailevat porealtaissa. Hot Tubs -striimit ovat saaneet paljon huomiota ja keränneet mielipiteitä laidasta laitaan.

Suosittu Kaitlyn ”Amouranth” Siragusa ilmoitti 18. toukokuuta, kuinka Twitch oli ilmoittanut, ettei yritys maksa enää Amouranthille mainostuloja mistään striimeistä. Amouranth kirjoitti Twitterissä pitävänsä tilannetta huolestuttavana, sillä sisältö itsessään ei riko käyttöehtoja, mutta siitä huolimatta Twitch voi evätä striimaajilta kaikki tulot yksipuolisella päätöksellä ilman keskustelua.

Jotkut striimaajat ovat poreammeessa lillumisesta toista mieltä. Suosittu striimaaja xQc kertoi Twitterissä, että hänen mielestään “tämä roska” pitäisi poistaa Twitchin etusivulta.

Eilen perjantaina Twitch julkaisi blogikirjoituksen, jossa otetaan kantaa Hot Tubs -striimeihin. Yhtiö painottaa, että yhtiöllä ei ole ohjeita koskien seksuaalisesti vihjailevaa sisältöä. Lisäksi tiedotteessa kerrotaan, että kukaan ei ansaitse tulla häirityksi, eikä se, että jotkut katsojat pitävät esimerkiksi striimaajaa seksikkäänä, ole laitonta.

Twitch kertoo blogikirjoituksen lopussa, että yhteisön- ja mainostajien antaman palautteen perusteella alustalle on luotu uusi kategoria Pools, Hot Tubs, and Beaches. Jatkossa kategorian voi valita, jos esimerkiksi striimaa porealtaasta, uima-altaasta tai rannalta. Kategoria on käytettävissä välittömästi. Twitch kuitenkin kertoo, että päätös ei ole pitkäaikainen ratkaisu, mutta ratkaisee nyt osan ongelmista.

Lisätietoja Pools, Hot Tubs ja Beaches -kategoriasta.

Alla Kaitlyn ”Amouranth” Siragusan twiitti-ketju koskien mainostuloja.V2.fi | Miia Lyyra
< Heinäkuussa järjeste... Brainpunkkia tarjoav... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

22.05.2021 klo 14.42 6 tykkää tästä

Miten tämä on "peliuutinen"?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova