Tuorein sisältö

Kaikkien aikojen suurin Far Cry saapuu lokakuussa

31.05.2021 klo 11.41 | Luettu: 1763 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ubisoft esitteli viikonloppuna Far Cry 6 -peliä ja vuotaneen karttakuvan perusteella luvassa on enemmän lääniä räiskittäväksi kuin koskaan ennen. Tapahtumapaikkana on diktaattorimaisen vallanpitäjän kourissa kärvistelevä Yaran saarimiljöö trooppisissa maisemissa.

Esittelyn valokeilan vei tarinaa avaava video, jonka pääosassa on pelin päähahmo Dani Rojas. Danin tarinan voi pelata joko miehenä tai naisena.



Toinen video esittelee lisää pelikuvaa ja -mekaniikkoja.



Pelin ennakkotilaajille tarjotaan lisäetuna Libertad-pakettia, joka sisältää pelin sisäisen Libertad-asun Chorizo-koiralle sekä Discos Locos -aseen. Pelinsä Xbox One- tai PlayStation 4 -pelikonsoleille ostavat pelaajat saavat päivitettyä pelin ilmaiseksi Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -versioihin. Pelin lisäksi myyntiin tulee Ubicollectibles-figuuri Lions of Yara. 26 senttimetriä korkea koriste-esine esittää diktaattori Antón Castilloa yhdessä poikansa Diegon kanssa. Sen ostajat saavat lisäksi The Lion of Yara -asekoristeen käyttöönsä Far Cry 6 -pelissä.

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Valve joutuu maksama... Alkuviikon viihteeks... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova