Tuorein sisältö

Ubisoftilta surullisia uutisia: Far Cry 5 ja The Crew 2 viivästyvät

07.12.2017 klo 22.30 | Luettu: 4952 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Ubisoftin päämajalta kantautuu ikäviä uutisia näin itsenäisyyspäivän juhlahumun jälkeiselle ajalle. Ranskalaisyhtiön kaksi jättinimikettä ovat nimittäin päätyneet lykkäyslistalle, kertoo yhtiön kotisivu.

Vähemmän kriittinen viivästys koskee Far Cry 5 -räiskintäpeliä, jonka julkaisu siirtyi kuukauden verran eteenpäin. Syyksi kerrotaan halu antaa tekijöille aikaa lisäkehitykseen, jotta pelistä saataisiin kaikkien aikojen paras Far Cry -kokemus. Uusi julkaisupäivämäärä on maaliskuun 27. päivä.

Suuremmissa murheissa on kesän ja syksyn messuilla säväyttänyt The Crew 2. Teoksen oli määrä ilmestyä maaliskuun puolivälissä, mutta tekijät ovat joutuneet lykkäämään kaahailua hamaan tulevaisuuteen. Julkaisu tapahtuu nykytiedon valossa elokuun ja syyskuun välissä, mutta tarkkaa päivää ei ole vielä annettu.

Molemmat teokset ovat pelattavissa joskus tulevaisuudessa PlayStation 4:llä, PS4 Prolla, Xbox Onella, Xbox One X:lla ja PC:llä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Sony paljasti PS4:n ... Tomb Raider palaa en... >

Keskustelut (3 viestiä)

Yazu

07.12.2017 klo 23.18 5 tykkää tästä

Parempi näin. Monet Ubin pelit on ollut keskeneräisiä julkaisun jälkeen.
lainaa
brovgfn

07.12.2017 klo 23.25 7 tykkää tästä

Joko iski paniikki ja lootboxit leikataan pois, tai sitten niitä hienosäädetään jotta vältetään EA:n 5/10 arvostelut
lainaa
destev

07.12.2017 klo 23.29 1 tykkää tästä

Odotan sitä päivää, kun julkaisijat oppii pitämään julkaisupäivämäärät omana tietonaan siihen asti, että tieto on oikea fakta valheen sijaan. Lienee saan odotella loppuelämäni, kun nykyään pelin valmistumispäiväkin on usein kuukausia julkaisupäivän jälkeen. Enkä puhu edes early accesseista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova