Tuorein sisältö

Polttaako Pleikkafania liika raha taskussa? Näillä PS5-vaatteilla on hintaa enemmän kuin Sonyn uutuuskonsolilla

03.06.2021 klo 22.00 | Luettu: 2671 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenIlouutisia niille PlayStation-faneille, jotka ovat ehtineet jo hankkimaan itselleen kultaisen PlayStation 5 -konsolin ja silti taskun pohjalle on jäänyt polttelemaan ihan liikaa rahaa.

Sony on yhdistänyt voimansa luksusmuotimerkki Balenciagan kanssa tarjotakseen PS5-brändättyjä t-paitoja ja huppareita, jotka molemmat maksamat enemmän kuin itse Sonyn uutuuskonsoli. Hintaa PS5 t-paidalla on 675 dollaria ja se on saatavana mustan sekä punaisen värisenä. Kannattaa kuitenkin kiirehtiä, sillä Balenciagan verkkokaupan mukaan kokoja on enää tarjolla rajoitetusti.Jos pelkkä t-paita ei kuitenkaan riitä, niin tarjolla on myös PS5-huppari edulliseen 875 dollarin hintaan. Tässäkin on kokoja enää tarjolla vain rajoitetusti Blenciagan verkkokaupassa eikä värivaihtoehtojakaan ole kuin vain musta.

Maailmanlaajuisista saatavuusongelmista johtuen tällä hetkellä on kuitenkin jopa todennäköisempää saada käsiinsä PS5-luksusvaatteita kuin itse PlayStation 5 -konsolia mutta on silti varmasti järkevämpää säästää rahansa itse konsoliin kuin tuhlata niitä älyttömästi hinnoiteltuihin vaatteisiin.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Store tar... Pelijulkistusvyöry j... >

Keskustelut (3 viestiä)

Herpy

04.06.2021 klo 15.21

Jonkinlaiset omaperäiset "Fun, Anyone?" -kuteet saattaisivat jopa kiinnostaakin.
lainaa
kodshfhg

04.06.2021 klo 19.46

Ei siis..wau.

En mä yleensä tuomitse ulkonäön perusteella mutta tuo kuva on todella monella tapaa väärin, mukaanlukien vaatteiden hinta.

Ps. Vois sony laittaa niitä pirun konsoleita myyntiin ennenku edes miettii jonnien vaatettamista.
lainaa
Freestyler

09.06.2021 klo 10.35

Kuvasta huokuu sellainen vahva 2000-luvun alku ja Bomfunk MC's.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova