Tuorein sisältö

Star Wars Jedi: Fallen Orderin ilmainen PS5 ja Xbox Series X|S -päivitys julkaistiin - EA tarjoaa jopa mahdollisuuden päivitykseen levyasemattomien konsolien omistajille

13.06.2021 klo 17.10 | Luettu: 2019 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA ilmoitti perjantaina julkaisseensa PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -versiot vuonna 2019 ilmestyneestä Star Wars Jedi: Fallen Orderista. Uuden sukupolven päivitys on ilmainen kaikille pelin PS4- tai Xbox One -version omistaville ja poikkeuksellisesti EA tarjoaa jopa tavan saada päivitys vaikka omistaisi levyasemattoman uuden konsolin sekä pelin fyysisenä kappaleena.

Pelin levyversion ja levyasemattoman PS5-konsolin tai Xbox Series S -konsolin omistajien täytyy käyttää EA:n tukisivustoa pelikoodin saamiseen sekä pystyä toimittamaan jonkinlainen todistus ostosta.

Star Wars Jedi: Fallen Orderin uuden sukupolven versio tarjoaa julkaisijan mukaan korkeamman resoluution tekstuurit, 4K/HDR-tarkkuuden, parannetun 60fps-toimivuuden sekä nopeammat latausajat. Pelaajat voivat PS5- ja Xbox Series X -konsoleilla valita kahden eri pelitilan välillä 1440p ja 60fps tai 4K ja 30fps. Xbox Series S -konsolilla tällaista vaihtoehtoa ei ole vaan peli käyttää automaattisesti 1080p ja 60fps -tilaa.

Jos varsinkin positiivisen vastaanoton saanutta (V2.fi:n arviossa 4/5) Jedi-seikkailua ei vielä ole ehtinyt pelaamaan, niin siihen kannattaa nyt viimeistään tutustua. Se on vieläpä erityisen helppoa Microsoftin konsoleilla, koska peli on tällä hetkellä saatavilla osana Xbox Game Pass -palvelua.

Lähteet: Eurogamer [1], Eurogamer [2]

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kehuttu toimintaseik... Starfield? Elder Scr... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

fzdjjgz

13.06.2021 klo 19.59

Miiiiittäääääääää EA tarjoaa jotain ilmaiseksi?

Saleen on jotain fifan lootboksimainoksia tarjolla, nehän on tehnyt ihan järkyttävää tiliä pelkästään fifan lootbokseilla notta saa luvan tarjotakkin jotain välillä ilmaiseksi.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova