Tuorein sisältö

Kehuttu Nioh-toimintapelisarja saapuu paranneltuna PlayStation 5 -konsolille ensi vuonna ja samalla Nioh 2 ilmestyy myös PC:lle

13.11.2020 klo 21.00 | Luettu: 433 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTeam Ninjan kehuttu Nioh-toimintapelisarja juhlistaa 4-vuotista taivaltaan ensi vuoden helmikuussa julkaisemalla pelisarjan molemmista osista uudet remasteroidut versiot PlayStation 5 -konsolilla. Uudet parannellut versiot lupaavat tukea 4K-resoluutiolle ja jopa 120 FPS -nopeutta.

Pelisarjan vuonna 2017 julkaistu ensimmäinen osa Nioh (V2.fi:n arviossa 4/5) sekä pari vuotta myöhemmin julkaistu Nioh 2 (V2.fi:n arviossa 4,5/5) saavat molemmat omat remastered julkaisunsa, joissa mukana on myös kaikki peleihin julkaistu DLC-lisäsisältö, mutta pelit voi myös hankkia yhdessä uuden The Nioh Collection -kokoelman muodossa.

Samaan aikaan myös PlayStation 4:lle ilmestyy Nioh 2 – The Complete Edition, joka nimensä mukaisesti sisältää kaikki peliin julkaistun lisäsisällön ja sen hankkineet voivat päivittää pelin myöhemmin ilmaiseksi PlayStation 5:n Nioh 2 Remastered – The Complete Edition -versioon. Pelin aiemman perusversion hankkineet voivat myös päivittää paranneltuun PlayStation 5 -versioon mutta eivät saa DLC-lisäsisältöä päivitykseen elleivät ole hankkineet niitä jo aiemmin PS4:lla.Helmikuussa myös PC-pelaajat pääsevät vihdoinkin Nioh 2 -pelin pariin sillä Team Ninja on ilmoittanut pelin Complete Edition -version saapuvan tietokoneille samaan aikaan PlayStation 4 -version kanssa. PC-versio tulee kuitenkin olemaan lähempänä pelin remastered-versiota, sillä se tulee myös sisältämään 4K/120FPS-tuen mutta myös tuen ultra wide, HDR- sekä 144Hz-monitoreille.

Nioh Remastered – The Complete Edition, Nioh 2 Remastered – The Complete Edition, The Nioh Collection ja Nioh 2 – The Complete Edition julkaistaan kaikki vuoden 2021 helmikuun 5. päivä.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ensi vuodelle viiväs... Nappaa itsellesi sun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova