Tuorein sisältö

Epic Games Store tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi kaoottista kokkailua kaverin kanssa sekä retroräiskintää synthwaven tahdissa

17.06.2021 klo 22.00 | Luettu: 1279 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store on tänään tuttuun tapaan uudistanut ilmaispeliensä valikoiman ja tällä kertaa viikon ajan jaossa ovat erinomainen co-op-peli Overcooked! 2 sekä mainiolla synthwave-ääniraidalla varustettu räiskintä Hell is other demons.

Overcooked! 2 tarjoilee jopa neljälle pelaajalle herkullisen kaoottista mutta todella hauskaa kokkailua, joko humoristisen tarinatilan tai erilaisten moninpelitilojen välityksellä. Pelin perusversion voi napata itselleen ilmaiseksi sen Epic Games Store -kauppasivulta mutta jos kokkailu maittaa, niin pelin lisäosat ovat ehdottomasti myös hankkimisen arvoisia.

Hell is other demons taas tarjoaa retrotyyliin tehtyä vauhdikasta räiskintää ja nopeita refleksejä vaativia pomotappeluita. Positiivisen vastaanoton saaneen tyylikkään pelin toiminta nousee entistäkin korkeammalle tasolle sen tiukan synthwave-ääniraidan ansiosta. Pelin voi lunastaa itselleen ilmaiseksi sen Epic Games Store -kauppasivulta.

Molemmat pelit ovat saatavissa ilmaiseksi kesäkuun 24. päivään kello 18.00 saakka.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Aika lentää torille!... Ubisoftin The Divisi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

jepe

18.06.2021 klo 08.27 2 tykkää tästä

Rahaa näistäkään ei tarvitse maksaa mutta käyttäjätiedoillahan nämä pelikaupat tienaavatkin rahansa. Ei ole ilmaisia lounaita....
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova