Tuorein sisältö

Annapurna esitteli eilen illalla upean pelikattauksen - tulossa paljon makoisaa pelattavaa

30.07.2021 klo 15.00 | Luettu: 1671 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Annapurna Interactive järjesti eilen Annapurna Interactive Showcasen, jonka voi katsoa kokonaisuudessaan tämän uutisen lopusta. Esittelystriimissä kerrottiin mm. seuraavista tulevista peleistä ja lisäosista:

Falcon Agen tekijät Outerloop Games työstää uutta peliä, jossa yhdistyvät maahanmuutto, USA:ssa kasvaminen, perheen sisäiset paineet sekä skeittailu.

Muun muassa The Stanley Parablea ja Gone Homea mukana tekemässä olleet pelintekijät ovat perustaneet uuden studion nimeltä Ivy Road. Tulossa on toki pelikin, josta tiedetään vain, kuka tekee musiikin: Daniel "C418" Rosenfeld.

Upealta näyttävä ja kuulostava The Artful Escape julkaistaan syyskuun 9.päivä (Xbox, PC)Neon White julkaistaan valmistuessaan Switchille ja PC:lle.A Memoir Blue oli uusi julkistus.Samoin StorytellerOuter Wilds saa syyskuun lopulla ainoan laajennuksensa, joka on nimeltään Echoes of the Eye.Ja kyberpunk-henkisestä kissailupeli Straysta (PS4, PS5, 2022) nähtiin pelikuvaa - miau!Koko lähetys:V2.fi | Manu Pärssinen
< Epic tarjoilee ilmai... Forza Motorsport 7 p... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

fdgdhfd

31.07.2021 klo 11.56

OOoh shiiiiieeeet meitsi 35v mies ja omistan myös kaksi kissaa (kissat omistaa minut) tää kissapeli stray peli mitä on odotettu ekasta gameplayvideosta lähtien ja ja ihan pärinöis!

Jännittää vaan miten kissat reagoi peliin, tommonen vajaa tonnin hdr -tv nii nää ny hyppii kuitenki seinille ja tvseen ekan 2min aikana.
lainaa
cjkjkck

31.07.2021 klo 12.01

Muutenkin mukava uusi tuulahdus tavanomaisiin peleihin ja mahdollisuuksia on lähes rajaton määrä, voisi tulla vaikkapa vastaavanlainen peli susi-/leijonaemosta ja samalla kasvattaa pentue aikuiseksi.

lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova