Tuorein sisältö

EA uhkaa Battlefield 2042 -testistä tietoja vuotavia pysyvällä bannillä pelin kokoversiosta

15.08.2021 klo 11.00 | Luettu: 1451 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija EA on varoittanut vakavista seurauksista kaikkia, jotka vuotavat pelikuvaa tai tietoa pelinkehittäjä DICEn odotetun Battlefield 2042 -pelin tänä viikonloppuna järjestettävästä ensimmäisestä laajemmasta teknisestä testistä.

Testiin osallistuakseen kiinnostuneiden on täytynyt hyväksyä salassapitosopimus, joka kieltää kaiken testiin liittyvän sisällön jakamisen ja EA:n Euroopan pelistudioiden yhteisövastaava Adam Freemanin mukaan sopimuksen rikkominen johtaa vähintään lähtöpassiin käynnissä olevasta pelitestistä sekä banneihin myös muista EA:n pelitesteistä ja ehkäpä jopa koko Battlefield 2042 -pelistä, kun se julkaistaan loppuvuodesta.Freeman kertoo EA:n jo poistaneen ensimmäisen 48 tunnin aikana testistä reilusti väkeä ja huomauttaa myös, että koska käynnissä oleva testi on salassapitosopimuksen alainen, EA ei pelkästään pyri poistamaan kanavilta minkä tahansa siitä jaetun kuvamateriaalin, vaan myös antaa niistä suoraan tekijänoikeusvaroituksen.

Kyse ei suinkaan ole mistään pienestä varoituksesta, sillä ensimmäinen varoitus johtaa esimerkiksi Youtubessa videoiden latausten sekä livestriimauksen jäädyttämiseen viikoksi ja kolmannesta varoituksesta koko kanava poistetaan.

Pelijulkaisijan halu hallita testistä julkaistavaa kuvamateriaalia on tavallaan ymmärrettävää, sillä päätellen siitä, että pelin PlayStation 5 -version testi jouduttiin perumaan kokonaan teknisten ongelmien vuoksi, niin kyseessä on varmasti vielä varhainen versio pelistä.

Huhujen mukaan pelistä kiinnostuneet voivat päästä jo kuitenkin Battlefield 2042 -peliin tutustumaan avoimen betatestin muodossa syyskuun alkupuolella mutta virallisesti EA ei ole vielä julkistanut muuta, kuin pelin julkaisupäivän, joka on lokakuun 22. päivä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Oikeus määräsi ROM-s... >

Keskustelut (2 viestiä)

fgjxvhk

15.08.2021 klo 19.02

PYSYVÄT bannit oh my GAAAAD?!?!
lainaa
destev

16.08.2021 klo 13.01

Jos pelkän gameplay-videon sijaan tekee esim. raporttimallisen videon jossa käyttää pelikuvaa tukena, EA:n on turha antaa mitään DMCA varoituksia. Silloin heille jää pelkästään oikeusjutun nostaminen sopimusrikkomuksesta ja en jaksa uskoa heidän tekevän sitä siitä saatavan massiivisen huonon PR:n takia.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova