Tuorein sisältö

Bethesda pelasti Deathloopin ääninäyttelijän pulasta hankkimalla tälle PlayStation 5 -konsolin

27.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 690 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Useat elektroniikat ovat tällä hetkellä kiven alla, ja näin on käynyt myös PlayStation 5 -konsoleille, joita on erityisen hankala saada. Asian on huomannut myös Deathloopin ääninäyttelijä Jason Kelly, joka antoi äänensä pelin päähahmolle Coltille.

13. syyskuuta Deathloopin virallisella Twitter-tilillä julkaistiin video, jossa Kelly lähettää terveisiä studiosta. Samalla hän kertoo, että toivoo, että joku lähettäisi hänelle pelin, mutta myös PlayStation 5 -konsolin, jotta myös hän voisi pelata peliä. Tuolloin Bethesdan Pete Hines kommentoi, että hän voi yrittää auttaa Kellyä löytämään PlayStation 5 -konsolin, sillä hänen mielestään Kelly ansaitsee päästä pelaamaan hahmolla, jonka hän on itse ääninäytellyt. Nyt vaikea tilanne on onneksi saatu päätökseen, sillä Kelly ilmoitti 24. syyskuuta julkaistussa JUMPCUT PLAY -kanavan videolla, että Bethesda on lähettänyt hänelle pelin sekä konsolin.

Alla Deathloopin Twitter-tilillä julkaistu twiitti.V2.fi:n arvostelussa Deathloop nappasi täydet 5 tähteä. Miikka kommentoi peliä seuraavasti: “Fantastinen avoimen maailman toimintaseikkailu, joka hurmaa niin pelattavuudellaan kuin tarinallaankin”.

Lähde: MetroV2.fi | Miia Lyyra
< Resident Evil 4:n VR... Blizzard sopi yhden ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova