Tuorein sisältö

Pelinkehittäjä 343 Industries lupaa alentaa Halo Infiniten pelin sisäisen kaupan hintoja ensi viikosta alkaen

16.01.2022 klo 14.00 | Luettu: 2140 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä 343 Industries on kertonut tuovansa muutoksia viime vuoden marraskuussa julkaistun Halo Infiniten ilmaisen moninpelin kauppapaikalle, tarkoituksena alentaa tarjolla olevien esineiden ja pakettien hintoja kautta linjan.

Asiasta kertoi Twitterissä pelistudion suunnittelujohtaja Jerry Hook , jonka mukaan 343 Industries on seurannut hinnoitteluun liittyvää keskustelua julkaisusta lähtien ja tekee muutoksia hinnoitteluun kerätyn datan sekä yhteisöltä saadun palautteen perusteella.

Hookin mukaan tiistaista alkaen pelaajien kauppakokemus tulee vaihtelemaan jopa viikoittain ja pelistudio aikoo keskittyä hintojen alentamisen ohella tarjoamaan parempaa arvoa myös paketeissa sekä tuomaan yksittäisiä esineitä erikseen myös myytäväksi.



Toistaiseksi pelistudio ei ole kuitenkaan ilmoittanut, aikooko se korvata jotenkin aiemmin kauppapaikasta kalliimmalla hinnalla esineitä ostaneille jotenkin hinnanerotuksen uusien alennusten myötä, mutta Hook pyysi lisää palautetta pelaajilta Halo Infiniten käynnissä olevan moninpelikauden ajalta ja lupasi pelinkehittäjän pyrkivän oppimaan virheistään sekä jatkamaan pelin parantamista myös jatkossa.

Halo Infiniten ilmainen moninpeli on pääasiassa saanut pelaajilta positiivisen vastaanoton, mutta varsinkin heti julkaisussa sitä kritisoitiin liian hitaasta ja liian paljon grindausta vaativasta Battle Pass -järjestelmästä sekä tapahtumapalkinnoista.

Pelinkehittäjä 343 Industries on kuitenkin jo tehnyt lupaamiaan muutoksia molempiin ja vaikka osaa pelaajien odottamista sisällöstä, kuten vaikka Forge-tilaa, joudutaan vielä odottamaan useita kuukausia, niin alustavasti pelin suunta vaikuttaisi olevan kuitenkin positiiviseen kallellaan.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Modaaja onnistui kut... PS Store on lisännyt... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

17.01.2022 klo 16.18

Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikosta alkaen
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.01.2022 klo 16.23

Joni kirjoitti:
Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikosta alkaen


Miiinustettu yksi iii.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova