Tuorein sisältö

Pitkään odotettu Crysis 4 on vihdoinkin virallisesti tulossa

26.01.2022 klo 20.30 | Luettu: 932 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSaksalainen pelinkehittäjä Crytek julkisti tänään, että scifistinen Crysis-pelisarja on saamassa jatkoa ja pelisarjan seuraava osa Crysis 4 on nyt virallisesti työn alla.

Pelaajien ei tarvitse kuitenkaan heti alkaa konetta päivittämään näyttävistä mutta joskus varsin tehosyöpöistä peleistä tunnettua pelisarjaa varten, sillä Crytekin toimitusjohtaja Avni Yerlin mukaan Crysis 4 on vasta varhaisessa kehitysvaiheessa ja julkaisuun on vielä aikaa.

Crytekin mukaan Crysis 4 tulee kuitenkin olemaan "aidosti seuraavan sukupolven räiskintä" joten pelit kuitenkin tulevat varmasti näyttämään hyviltä. Lisäksi pelinkehittäjä lupaa työskennellä pelaajayhteisön kanssa yhdessä pelin kehityksen kanssa, varsinkin kun alkuperäinen Crysis on aikoinaan ollut monelle tärkeä peli ja Crytek haluaa pitää huolta, että viimeisin jatko-osa täyttää pelaajien odotukset.

Toivottavasti Crytekin yhteistyö peliyhteisön kanssa sujuu kuitenkin hieman paremmin, kuin Photo Modeja -tehneen modaajan kanssa, jota pelistudio uhkasi oikeustoimilla ellei tämä poista modejaan maksumuurin takaa.

Crytek julkaisi lyhyen teaser-videon tulevasta Crytek 4 -pelistä mutta pelin varsinaista pelikuvaa siinä ei vielä nähdä. Pelisarjan edellisen osan Crysis 3:n julkaisusta tulee ensi vuonna kuluneeksi 10-vuotta (V2.fi:n arvostelussa peli sai arvosanan 4/5) mutta nähtäväksi jää, tullaanko seuraavaa osaa näkemään vielä silloin.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Blizzard julkisti uu... Sony julkisti helmik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova