Tuorein sisältö

Epic-pomon mukaan Fortnite ei saavu Valven Steam Deckille

08.02.2022 klo 22.00 | Luettu: 1880 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney on kertonut, ettei yhtiön suosittu battle royale Fortnite saavu pelattavaksi Valven julkaisemalle Steam Deckille. Päätöksen syynä on, ettei Sweeney usko mahdollisten huijareiden pysyvän poissa ilmaispelin parista.

Miksi huijarit sitten saapuisivat Fortniten servereille, mikäli pelilaitteena on Steam Deck? Suurin ongelma on, Epicin oma Anti-Cheat-järjestelmä ei ole yhteensopiva Protonin kanssa. Proton on Valven kehittämä ohjelmisto, jonka avulla Windows-pelit saadaan pyörimään myös Linux-järjestelmissä. Valven kehittämä Steam Deck on Linux-pohjainen.

On kuitenkin epäselvää, kuinka kauan Epic-pomo pysyy tällä linjalla, sillä aiemmin Proton sai yhteensopivuuden BattleEyen Easy Anti-Cheatin kanssa.

Lähde: IGN

V2.fi | Miia Lyyra
< Eteläkorealainen hit... PlatinumGames haluai... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

qwertypro

09.02.2022 klo 08.29

eikös tuohon saa asennettua normaalin winkun niin ei pitäisi olla ongelmaa?
lainaa
miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

09.02.2022 klo 09.44

qwertypro kirjoitti:
eikös tuohon saa asennettua normaalin winkun niin ei pitäisi olla ongelmaa?


Mitä ilmeisemmin sen voi siihen erikseen asentaa, jos niin tahtoo, oletuksena Windowsia ei tarjota käyttöjärjestelmäksi. Erikseen asentaminen varmasti on joillekin vaihtoehto, vaikka kaikilla ei ehkä osaaminen sellaiseen riitäkään. Windowsin asentaminen tosiaan poistaa tämän "fortnite-ongelman" ja samoin tietenkin kaikkia muitakin moninpelejä koskevat samat ongelmat, joiden huijauksenesto-ohjelmistot eivät ole yhteensopivia.

Jotenkin kuitenkin oletan, että ennemmin tai myöhemmin käy niin, että Proton tukee kaikkia järjestelmiä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova