Tuorein sisältö

Knockout City -polttopallopeli muuttuu kesällä ilmaiseksi ja pelinkehittäjä jättää EA:n taakseen

26.02.2022 klo 14.00 | Luettu: 1714 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Velan Studios on kertonut suunnitelmistaan pian vuoden täyttävän Knockout City suhteen. Isoin uutinen on, että pelijulkaisija EA:n alun perin EA Originals -merkin alla julkaisema polttopallomoninpeli muuttuu free-to-play-peliksi pelin toisen vuoden ja kuudennen kauden käynnistyessä kesäkuun 1. päivä.

Velan Studios samalla ilmoitti ottavansa pelin julkaisuvastuun itselleen voidakseen paremmin viedä peliä eteenpäin ja ollakseen vielä tiiviimmin yhteydessä pelin yhteisön kanssa. Tarkempia suunnitelmia pelinkehittäjät eivät vielä paljastaneet mutta ainakin toistaiseksi peli tulee vielä vaatimaan EA-tilin sen pelaamiseen.

V2.fi:n Miia kirjoitti pelistä varsin positiiviseen sävyyn viime maaliskuussa kirjoitetussa ennakossa ja suositteli kokeilemaan peliä, erityisesti jos on esimerkiksi Splatoonin, Rocket Arenan, Rocket Leaguen tai Super Smash Brosin ystävä.

Knockout City on ilmaiseksi kokeiltavissa tasolle 25 saakka ja pelissä alkaa maaliskuun 1. päivä sen viimeinen kausi nimeltään Greatest Hits ennen kuin peli muuttuu ilmaiseksi pelattavaksi. Peli on saatavilla PC-, Switch-, PS4-, PS5-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -alustoille.





Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Valve julkaisee uude... Klassikkopelejä, pel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova