Tuorein sisältö

Klassikkopelejä, pelistriimausta ja pelidemoja - huhujen mukaan tälläinen olisi Sonyn kilpailija Xbox Game Passille

26.02.2022 klo 18.30 | Luettu: 1963 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSonyn huhutusta Spartacus-koodinimellä kulkevasta Xbox Game Pass -kilpailijasta on mahdollisesti vuotanut julkisuuteen lisää yksityiskohtia, mukaan lukien palvelun eri hintaluokat sekä niiden tarjoamat sisällöt.

Aivan kuten aiemmin huhuttiin myös Gamesbeat-sivuston lähteiden mukaan Sony aikoo tarjota uudessa palvelussa kolme eri hintaluokkaa, joista halvin maksaisi 10 dollaria ja vastaisi käytännössä sisällöltään tämän hetkistä PlayStation Plus -tilausta.

Spartacuksen toinen taso maksaisi 13 dollaria ja tarjoisi PS Plus -sisällön lisäksi myös mahdollisuuden ladata tällä hetkellä PS Now -palvelussa olevia pelejä.

Kolmas ja kallein luokka maksaisi 16 dollaria. Se antaisi mahdollisuuden striimata PS Now -pelejä sekä valikoimaan klassikkopelejä. Tämän lisäksi kallein luokka antaisi pääsyn myös pelikokeiluihin mutta toisin kuin Microsoftin kilpaileva palvelu, niin Sonyn Spartacus ei esimerkiksi pitäisi sisällään julkaisijan uutuuspelejä heti julkaisupäivänä.

Sonyn palvelun huhutut hinnat ja sisällöt ovatkin jo saaneet kritiikkiä, sillä palvelu olisi kalleimmillaan hintavampi kuin Xbox Game Pass mutta tarjoaisi silti tavallaan vähemmän sisältöä, ainakin jos uutuusjulkaisuista on kiinnostunut. Kuitenkin varmasti palvelun arvo määräytyy käyttäjille pitkälti myös sen mukaan mitä pelejä Sony saa sinne tarjolle.

Gamesbeat-sivuston mukaan Sony on lähiviikkoina aloittamassa palvelun kokeilujakson, joten mahdollisesti siitä tullaan kuulemaan pian myös virallisesti jotain.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Knockout City -poltt... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova