Tuorein sisältö

Lukuisista ongelmista kärsineen klassikkokonsolin paluuyritys vaikuttaa olevan nyt pysyvästi kuollut ja kuopattu - pelaajat kertovat Intellvision Amicon ennakkotilausten peruutuksista

09.04.2022 klo 17.00 | Luettu: 1854 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Mattel Intellivision oli yksi 1980-luvun alun kilpailijoista Atari 2600 -pelikonsolille ja aivan kuten uusi Atari myös uudelleenperustettu Intellivision Entertainment on yrittänyt jo usean vuoden ajan tuoda markkinoille omaa Intellivision Amico -pelilaitetta, jota on markkinoitu perheystävällisenä pelikonsolina.

Toisin kuin Atari, joka lopulta sai kuin saikin viime vuonna julkaistua Atari VCS -laitteen, niin vaikuttaa kuitenkin nyt siltä, että Intellivision Amicon saattaa hyvinkin olla lopussa. Huolimatta siitä, että vain kaksi viikkoa sitten valmistajan virallinen kanava julkaisi jopa unboxing videon laitteesta.

Nimittäin useat GameStopin asiakkaat ja Intellivision Amico Club -jäsenet ovat kertoneet saaneensa ilmoituksen siitä, että heidän ennakkotilauksensa on peruttu kokonaan. Osalle ennakkotilaajista on ilmoitettu, että Gamestop-ketjulle yksinoikeudelle suunniteltua värivaihtoehtoa konsolista ei tulla julkaisemaan lainkaan.

Intellivision Entertainmentin tulevaisuus vaikuttaakin synkältä. Helmikuussa kerrottiin uuden Intellivisionin perustanut pelimuusikko Tommy Tallarico sai lähteä firman toimitusjohtajan paikalta ja yrityksen kerrottiin painivan ison velkataakan kanssa.

Maalikuun alussa taas kerrottiin, että Intellivision päätyi lopettamaan uuden sijoituskampanjansa onnistuttuaan keräämään 5 miljoonan dollarin tavoitteesta vain hieman yli 58 000 dollaria.

Voi siis hyvinkin olla, että Intellivisionin lupaamaa uutta Earthworm Jim -peliä tai mitään muutakaan Amico-konsolille tehtyä peliä ei tulla koskaan näkemään virallisesti.



Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kerbal Space Program... Osalla PlayStation-k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova