Tuorein sisältö

Activision Blizzard nimitti uuden päällikön lisäämään ja edistämään työntekijöiden diversiteettiä

12.04.2022 klo 18.00 | Luettu: 1559 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Activision Blizzard on nimittänyt Kristen Hinesin lisäämään ja edistämään yhtiön henkilöstön diversiteettiä eli henkilöstön monimuotoisuutta. Jatkossa Hines on yhtiön monimuotoisuuden, tasa-arvon vastaava johtaja. Julkaistun tiedotteen mukaan Activision Blizzardilla on tavoitteena tulla ystävällisemmäksi ja osallistavimmaksi yhtiöksi pelialla, mikä tarkoittaa muun muassa työntekijöiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämistä.

Hines työskentelee jatkossa kaikkien henkilöstöryhmien kanssa ja hänen tehtävä on monipuolistaa sekä tasapuolistaa työympäristöä. Lisäksi hän tekee yhteistyötä pelitiimien kanssa, jotta jatkossa Activision Blizzardin peleissä olisi otettu huomioon entistä laajemmin monipuoliset ja kattavat näkökulmat. Näihin kuuluvat esimerkiksi pelien tarinat, hahmot ja pelattavuus.

Activision Blizzard myös kertonut tehneensä suunnitelman, jossa seuraavan viiden vuoden aikana yhtiö lisää naisten ja ei-binääristen työntekijöiden osuutta 50 prosentilla.

Aiemmin Kristen Hines on toiminut työskennellyt RSM Robson Rhodesilla, jossa hän työskenteli yritysstrategian parissa. Lisäksi hän on työskennellyt CIBC World Marketsille investointipankki asioiden parissa.V2.fi | Miia Lyyra
< Pikapelaaja läpäisi ... Kesällä on turpajuhl... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jarkko999

12.04.2022 klo 19.39 12 tykkää tästä

Activision Blizzard on nimittänyt Kristen Hinesin lisäämään ja edistämään yhtiön henkilöstön diversiteettiä eli, lisäämään ja edistämään marksismia ja woke kulttia.
lainaa
hyhu

12.04.2022 klo 21.55 2 tykkää tästä

ja jotkut haluais edistää sovinismia kun sitä kulttuuria ei olla nähty viellä tarpeeksi peli taikka leffa ympyröissä.
lainaa
pitsespiitrippin

13.04.2022 klo 19.52 5 tykkää tästä

Jarkko SPOT ON! Tuo toisinsanoen tarkoittaa sitä, että kynnys osata yhtään mitään on alhainen jos olet muuta kuin valkoinen heteromies. Kyllä niitä naisia sielä olis töissä jos ne osais jotain. Sama asia kun naisten urheilussa, varsinkin jaliksessa ja lätkässä naiset huutaa paremman palkan perään mutta ei tarttis olla yhtä hyviä kun miehet.
Eikä ny enää kukaan uskalla avata edes ovea naisille.

Ei binäärinen.. mjaamjaa mä vain toivon, ettei tuo visio näy millään tavalla peleissä.

Sneakpeak 2030 vuoden peleistä: Batperson, Hitperson ja Ghost Recon: Desperate Housewifes

lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova