Tuorein sisältö

Kesällä on turpajuhlien aika - Capcom Fighting Collection päivittää 10 tappelupeliklassikko uusilla ominaisuuksilla, kuten nettimoninpelillä

12.04.2022 klo 20.00 | Luettu: 883 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCapcomin klassisten tappelupelisarjojen ystäville on kesällä luvassa herkkua, sillä japanilainen pelijulkaisija on julkistanut uuden Capcom Fighting Collection -kokoelman, joka kerää yhteen kymmenen vuosien 1993 ja 2003 välillä pelihalleissa ilmestynyttä taistelupeliä.

Kokoelmasta löytyvät seuraavat pelit:
- Darkstalkers: The Night Warriors
- Night Warriors: Darkstalkers' Revenge
- Vampire Savior: The Lord of Vampire
- Vampire Hunter 2: Darkstalkers' Revenge
- Vampire Savior 2: The Lord of Vampire
- Super Puzzle Fighter II Turbo
- Super Gem Fighter Mini Mix
- Cyberbots: Full Metal Madness
- Red Earth
- Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition


Kokoelmasta löytyy siis hieman harvinaisempia taistelupelejä, kuten ensimmäistä kertaa pelihallien ulkopuolella virallisen julkaisun saava Red Earth. Kaikki kokoelman pelit tulevat sisältämään tuen rollback-nettikoodia käyttävällä verkkomoninpelille mutta ikävä kyllä alustojen välistä moninpelitukea peleillä ei ole.

Lisäksi mukana on muita ylimääräisiä ominaisuuksia kuten harjoittelutila ja pikatallennus-ominaisuus sekä museotila, jossa on nähtävillä yli 500 kuvitusta peleihin liittyen ja kuunneltavissa yli 400 kappaletta kokoelman peleistä.

Capcom Fighting Collection ilmestyy Xbox One-, PlayStation 4-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille kesäkuun 24. päivä ja kokoelman ennakkotilaajat saavat lisänä ylimääräisiä remix-kappaleita sekä ylimääräistä pelitaidetta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Activision Blizzard ... Hirviöruokapeli Bugs... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova