Tuorein sisältö

Sony riensi tukkimaan pelaajia hyödyttävän porsaanreiän - PS Plus- ja PS Now -tilauksien pinoaminen estettiin väliaikaisesti

30.04.2022 klo 11.00 | Luettu: 2557 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Sony lanseerasi aiemmin uudet tasot yhtiön tilausjärjestelmään, joissa yhdistyvät nykyiset PlayStation Plus ja PlayStation Now -tilauspalvelut. Nykyisissä palveluissa oli kuitenkin porsaanreikä, jonka Sony on nyt tukkinut siihen saakka, kunnes uusi PS Plus -järjestelmä aktivoituu. PlayStation Plus -järjestelmä muuttuu 13. kesäkuuta.

Rajoituksen syynä on pelaajien tekemät toimet, sillä hetken aikaa jotkin pelaajat pinosivat kumpaakin jäsenyyttä niin, että tilausjärjestelmän muututtua pelaajien nykyiset tilaukset olisivat muuttuneet PlayStation Plus Premium -tasolle. Pelaajien tavoitteena nauttia PlayStation Plus Premium -tason eduista mahdollisimman pitkään ja halvalla.

PlayStationin sivuille on lisätty UKK-osio, jossa esitetään vastaus virhekoodiin, joka tulee, kun pelaaja yrittää lisätä aikaa jäsenyyksiin. Sonyn vastaus asiaan kuuluu näin: “Kun valmistaudumme lanseeraamaan uuden PlayStation Plus -jäsenpalvelun, teemme kulissien takana työtä tehdäksemme siirtymisestä mahdollisimman sujuvaa kaikille nykyisille jäsenillemme. Osana tätä työtä olemme väliaikaisesti poistaneet pinoamisen olemassa olevilta asiakkailta julkaisun jälkeen. Voit olla varma, että kuponkikoodisi on edelleen voimassa ja voit lunastaa koodisi joko kun nykyinen jäsenyytesi vanhenee ja deaktivoituu tai kun uusi PlayStation Plus -palvelu julkaistaan alueellasi sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.”

Sony on julkaissut myös PlayStation Plus- ja PlayStation Now -kuponkien muunnostaulukot, joista voi katsoa miten kuponkien arvot muuttuvat tulevaisuudessa. Muun muassa The Verge on kritisoinut Sonyn uudistusta, sillä ainakin paperilla se vaikuttaa monimutkaisemmalta kuin Microsoftin oma Xbox Game Pass -palvelu.

Lähde: The Verge






V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Gamesin ilmaisp... Ubisoftin Skull & Bo... >

Keskustelut (1 viestiä)

gttreff

30.04.2022 klo 11.14 7 tykkää tästä

ahneus on sonyn motto.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova