Tuorein sisältö

Hideo Kojima poseeraa Norman Reedusin kanssa kuvasarjassa - Kojima otti otoksilla kantaa Death Strandingin jatko-osan saapumiseen

23.05.2022 klo 22.00 | Luettu: 1076 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme aiemmin, kuinka Norman Reedus paljasti Leo-sivustolle annetussa haastattelussa aloittaneensa työskentelyn Death Strandingin jatko-osan parissa. Nyt myös videopelin ohjaaja, tuottaja, suunnittelija ja käsikirjoittajana toimiva Hideo Kojima on ottanut osaa keskusteluun, vaikkakin hieman epäsuorasti.

Twitterissä julkaistussa kuvasarjassa Hideo Kojima poseeraa Norman Reedusin kanssa. Yhdessä kuvassa Kojima seisoo Reedusin takana pesäpallomaila kädessä. Kuvatekstinä kuville on laitettu "Go to your private room,my friend", jolla oletettavasti viitataan Death Strandingin päähenkilö Sam Porter Bridgesin (Norman Reedus) yksityiseen huoneeseen, jossa Sam voi levähtää.

Hideo Kojima ei kuitenkaan paljastanut lisätietoja Death Strandingin jatko-osasta, joten jäämme odottelemaan lisätietoja.Lähde: 80 Level

V2.fi | Miia Lyyra
< Microsoft hylkäsi ta... Pac-Man-kuume jatkuu... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

fgadf

24.05.2022 klo 22.57

Myönnettäköön etten ole pelannut ensimmäistä niin tarinan kannalta ihan kujalla mutta toivottavasti myös mads mikkelsen on tässäkin mukana. Mahtava näyttelijä ja ittessään jo luo tunnelmaa ja laatua.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova