Tuorein sisältö

Xbox julkaisi ohjaimen Fallout-pelisarjan faneille

06.03.2024 klo 20.00 | Luettu: 804 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Xbox julkaisi Fallout-pelisarjan tyyliä noudattavan langattoman ohjaimen. Xbox Design Labista voi nyt tilata erityisellä S.P.E.C.I.A.L.-teemaisella kuorella kootun ohjaimen joko yhdellä neljästä värimukautuksesta tai omilla muokkauksilla. Valmiina malleina ovat tarjolla sinikeltainen ja vaaleanharmaa Vault, punaharmaa Brotherhood, yönvihreää ja hiekanruskeaa yhdistävä Pip-Boy sekä mustan ja sähäkän vihreän sävyinen Mutantit.

Xbox-painike on S.P.E.C.I.A.L.-ohjaimessa keltainen ja sitä kehystää sininen ornamentti. Oletuksena liipaisimet ja suuntaohjain ovat metalliset. Saatavuus on rajoitettu Xboxin omalle verkkosivustolle ja hintaa ohjaimella on edullisimmalla kokoonpanolla 84,98 euroa, metallipainikkein taas 92,96 euroa. Elite Series 2 -ohjainta ei ole saatavilla samalla kuosilla.

Ohjaimen julkaisun ajankohta liittyy Fallout-draamasarjaan, joka saapuu katsottavaksi Amazon Prime Videoon 12. huhtikuuta yksinoikeudella. S.P.E.C.I.A.L.-ohjaimen julkistusvideokin on autenttiseen Fallout-tyyliin lystikäs.


Lisätietoa: Xbox

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Baldur's Gate 3:n fy... Pelijätti Capcom nos... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova