Tuorein sisältö

Pelinkehittäjä Sucker Punchilla ei ole suunnitelmia uusien InFamous tai Sly Cooper -pelien suhteen

02.07.2022 klo 14.00 | Luettu: 634 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSonyn omistama pelinkehittäjä Sucker Punch on ilmoittanut, että sillä ei ole tällä hetkellä minkäänlaisia suunnitelmia uusien InFamous tai Sly Cooper -pelien suhteen.

Pelistudio kommentoi pelisarjojen tilaa Infamous 2 -pelin palvelinten huollosta kertovassa blogitekstissä.

Julkaistun tekstin mukaan pelisarjojen fanien ei kannata myöskään toivoa muiden pelinkehittäjien työstävän niihin liittyviä projekteja, sillä Sucker Punchin mukaan toistaiseksi yhdelläkään pelistudiolla ei ole mitään Infamous tai Sly Cooper -pelejä työn alla.

Pelinkehittäjä ei tietenkään sulje pois mahdollisuutta palata pelisarjojen pariin tulevaisuudessa mutta voi olla, että Sonyn omistaman toisen pelistudion Insomniac Gamesin kehutut ja erittäin menestyneet Spider-Man -pelit ovat vieneet kiinnostuksen kehittää pelijätille omaa supersankaripelisarjaa.

Toistaiseksi Infamous-pelisarjan uusin osa on siis vuonna 2014 PlayStation 4 -konsolille ilmestynyt Infamous Second Son mutta ainakin sen pelin ystäville Sucker Punchilla oli vähän hyviä uutisia, sillä pelinkehittäjä pyrkii laittamaan ainoastaan pelin Collector's Editionin mukana tulleen Cole’s Legacy DLC:n myyntiin pian PlayStation Storeen.

Varastelevan pesukarhun faneille tosin ei ole sitäkään vähää hyviä uutisia ja Sly Cooper kumppaneineen onkin nähty viimeksi PlayStation 3 -konsolille ilmestyneessä Sly Cooper: Thieves in Time -pelissä, jonka kehityksestä ei edes enää vastannut Sucker Punch vaan The Sly Trilogy -kokoelman kanssa auttanut Sanzaru Games.


Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo-fani osti y... Epic Games Store tar... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

min5sevaan

Rekisteröitynyt 22.03.2012

02.07.2022 klo 22.55

Suosittelen Infamous-sarjaa, hyviä pelejä, etenkin 1.
lainaa
gnspgjw9fjjd

03.07.2022 klo 19.04

hyva. uudia peleja eika mitaan vasyneita jatkoosia tai rebooteja arsyttaa fanit jotka saavat jotain kivaa eivatka osaa sen jalkeen paastaa irti koskaan
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova