Tuorein sisältö

Lokakuusta alkaen Microsoft ei enää tarjoa Xbox 360 -pelejä osana kuukausittaista Games with Gold -tarjontaa

05.07.2022 klo 20.30 | Luettu: 1092 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on alkanut tiedottaa Xbox Game Pass Ultimate- ja Xbox Live Gold -jäsenille, että lokakuun 1. päivästä eteenpäin kuukausittain osana tilauksia annettavien ilmaisten Games with Gold -pelien joukossa ei tulla enää näkemään Xbox 360 -pelejä.

Syynä tähän on Microsoftin mukaan se, että konsolinvalmistajalla on yksinkertaisesti tullut raja vastaan siinä mitä pelejä se voi enää palveluun tuoda. Jatkossa kuitenkin Games with Gold -pelien joukosta tulee yhä löytymään Xbox One -pelejä sekä muita etuja, kuten alennuksia.

Vaikka uusia Xbox 360 -pelejä ei enää tullakaan palvelussa näkemään, niin Microsoftin mukaan muutos ei vaikuta millään tavalla jo lunastettuihin peleihin, jotka pelaajat saavat pitää vaikka Xbox Game Pass Ultimate- tai Xbox Live Gold -tilaus päättyisikin.

Xbox 360 -konsolin valmistus päättyi jo vuonna 2016 joten laitteella julkaistujen pelien mukana oleminen Games with Gold -pelien joukossa on varmaan viime vuosina ollut pelaajilla käytössä lähinnä Xbox One- ja Xbox Series X|S -konsolien taaksepäinyhteensopivuuden kautta.

Tietenkään aivan kaikkia Xbox 360 -konsolille julkaistuja pelejä ei Games with Gold -julkaisuina nähty mutta tähän varmasti vaikuttivat pelijulkaisijoiden kanssa tehdyt sopimukset sekä tietenkin taaksepäinyhteensopivuuden rajoitukset. Harmillisesti ilmoituksen myötä Games with Gold -peleissä ei tulla myöskään enää näkemään useita vain Japanissa Microsoftin konsolille julkaistuja räiskintäpelejä.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kymmenen vuotta vanh... Ubisoft esittelee tä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova