Tuorein sisältö

Dead or Alive -pelien luojan uusi studio väsää NFT-mobiili-MMORPG:tä ja on kiinnostunut Metaversestakin

13.07.2022 klo 16.09 | Luettu: 1189 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Osa pelaajakansasta kavahtaa kuullessaan sanan 'mobiilipeli', osa taas kauhistuu ajatuksesta MMORPG-pelin pelaamisesta. Vielä useampi ei voisi vähät välittää NFT- sekä blockchain-touhuista tai vielä alkutekijöissään olevassa Metaverse-teknologiasta.

Dead or Alive -pelisarjan luonut ja Ninja Gaiden -pelejäkin työstänyt Tomonobu Itagaki ei ole tällainen pelaaja. Hänen uusi Apex Game -pelistudionsa on nimittäin työstämässä "NFT-painotteista MMORPG-peliä mobiililaitteille ja PC:lle". Jo työn alla olevan pelin nimi on Warrior ja sen on tarkoitus valmistua alkuvuodesta 2023.

Twitterissä Itagaki kertoo, että hänen studionsa erikoistuu "korkealaatuisiin ja immersiivisiin AAA-luokan Web3-peleihin". Lehdistötiedotteen mukaan studio on myös kiinnostunut kehittämään Metaverseen perustuvia pelejä.

Saapa nähdä, mitä tästä syntyy.




V2.fi | Manu Pärssinen
< Bayonetta 3 lähestyy... Bandai Namco joutui ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

13.07.2022 klo 17.22 1 tykkää tästä

Itagakista olisi ties mihin, mutta hän opportunistisesti hyppää Web3-kuplaan kuvitellen pääsevänsä nousukiitoon. Pelistä tulee erittäin todennäköisesti aikamoista sekundaa, johon verrattuna Devil's Third tulee olemaan Mona Lisa. Näin pelin trailerin, eikä se vaikuta erityisen "immersiiviseltä ja korkealaatuiselta" sarjakuvamaisen graafisen tyylinsä perusteella. "Katso kuinka mahtavat ovat kaatuneet!"
lainaa
Bub

13.07.2022 klo 18.56 1 tykkää tästä

Itagakin touhuja ja haastatteluja on surkuhupaisaa seurata. Mies on suoraan Kummeleista repäisty oikeaan maailmaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova