Tuorein sisältö

Retro-estetiikalla varusteltu kotimainen cyberpunk-metroidvania Voltage High Society saapuu vielä heinäkuussa haastamaan pelaajat selviytymään vankilasaarella

15.07.2022 klo 18.30 | Luettu: 1358 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Kotimainen pelinkehittäjä Platonic Partnership julkisti eilen uuden pelinsä Voltage High Society, joka lupaa yhdistää kauhua, 90-luvun cyberpunk-estetiikkaa ja metroidvaniamaista pelattavuutta.

Pelaajan tehtävänä on selviytyä pelkkien nyrkkiensä avulla kyberneettisiä hirviöitä kuhisevalla vankilasaarella, jossa ei lainkaan sallita tuliaseita. Metroidvania-tyyliin pelaaja kuitenkin voi päivittää itseään kykypisteillä pelin tarinan ja uusien pelialueiden avautuessa.

Pelinkehittäjä kertookin pelin esikuvina toimineen klassikkoelokuvat, kuten Tetsuo: The Iron Man sekä Pako New Yorkista ja näiden vaikutus onkin vahvasti nähtävissä jo pelin perusasetelmassa.

Nähtäväksi vielä jää, nähdäänkö pelissä kehokauhun lisäksi myös muita kauhuelementtejä. Ainakin pelinkehittäjä Platonic Partnershipin muissa tuotannoissa, kuten esimerkiksi kotimaisen kauhukirjailija Marko Hautalan Leväluhta-romaaniin perustuvassa samannimisessä pelissä, kauhu on ollut varsin vahvasti mukana.

Voltage High Society julkaistaan Steam Early Accessissa heinäkuun 27. päivä ja pelin voi lisätä jo nyt omalle toivelistalleen sen Steam-sivulla.



V2.fi | Mikko Seppänen
< Pitkään odotettu uus... Sega lupaa kuunnella... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Hwart

15.07.2022 klo 22.03 1 tykkää tästä

En pidä retrolookista, mutta kyllä tätä testata voisi
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova