Tuorein sisältö

LEGO muuntaa lisää klassikkokonsoleita palikkamuotoon: retro-Atari on komea ilmestys

20.07.2022 klo 16.00 | Luettu: 1003 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


LEGO on julkaissut tietenkin laajan Super Mario LEGO -valikoiman, mutta lisäksi kaikenlaista peliaiheista perinteisempää rakenneltavaa, mm. NES-konsolin televisioineen, Marion keltaisen kysymysmerkkikuution, sekä viimeisimpänä isohkon Bowser-hahmon. Pitkälti on siis pyöritty Nintendon ympärillä (ellei erinäisiä pelisarjoja, kuten Horizonia tai Sonicia lasketa) ja onkin ollut vain ajan kysymys, koska saadaan jokin toinen konsoli palikoista rakennettavaksi.

Epävirallisesti sitä on toivottu harrastelijoiden toimesta jo pitkään ja nyt se on virallista: yksi kaikkien aikojen tärkeimmistä kotikonsoleista, Atari 2600 muutetaan palikkamuotoon. Vuonna 1977 julkaistu konsoli rysäytti vain pelihalleissa nähdyt videopelit isolla vaihteella perheiden olohuoneisiin ja muut kilpailijat tulivat perässä.

LEGO-paketissa rakennettavaksi tulee pelikonsoli joka kätkee sisäänsä retro-olohuoneen, peliohjain-joystick, kolme klassikkopelimoduulia (Asteroids, Adventure, Centipede), niitä vastaavat "hahmopatsaat", sekä säilytyslokerikko pelimoduuleille. Komea kokonaisuus saapuu kauppoihin elokuussa ja maksaa 240 euroa. Palikoita siinä on hieman yli 2500.









V2.fi | Manu Pärssinen
< DOOM-legenda työstää... Ensi kuussa ilmestyv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova