Tuorein sisältö

Pelinkehittäjä kiistää huhut että Ubisoft olisi sulkemassa Roller Champions -pelin

25.07.2022 klo 23.00 | Luettu: 544 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisempien huhujen mukaan Ubisoft aikoo lopettaa vasta tämän vuoden toukokuussa ilmestyneen ilmaisen Roller Champions -moninpelin tukemisen kunhan pelin kolmas kausi päättyy mutta pelistä vastaava Ubisoft Montreal on julkaissut sosiaalisessa mediassa viestin, jossa kieltää huhut.

Roller derbyä ja koripalloa yhdistelevä urheilupeli ei vakuuttanut V2.fi:n Miia, joka antoi pelille 2/5 arvosanan arviossaan mutta Ubisoftin viimeisimmän talouskatsauksen mukaan Roller Champions on kuitenkin ollut menestyneempi, kuin julkaisijan tämän vuoden huhtikuussa suljettu ilmainen battle royale -peli Hyper Scape.

Huhujen taustalla on jälleen pelitoimittaja ja krooninen tietovuotaja Jeff Grubb, joka luki pelin lähteeltään saadun lopettamispäätöksestä kertovan viestin Xbox Era -podcastissa.

Pelijulkaisija Ubisoft on viime aikoina päätynyt perumaan useamman pelin ja joutunut viivästyttämään useita muita, joten huhut Roller Champions -pelin sulkeutumisesta eivät kuulostaneet lainkaan tuulesta temmatuilta.

Kuitenkin vaikuttaa siltä, että huhut eivät välttämättä pidäkään paikkaansa sillä pelin virallinen Twitter-tili julkaisi
viestin pelistudiolta, joka kiistää huhut pelin lopettamisesta ja toteaa Ubisoftin tukevan peliä täysin. Samalla kuitenkin pelinkehittäjä ilmoittaa pidentävänsä pelin käynnissä olevaa ensimmäistä Disco Fever -kautta kunnes saa korjattua pelaajien esille nostamat ongelmat.Toistaiseksi virallisesti Roller Champions nauttii Ubisoftin tuesta mutta koska pelin ensimmäinen kausi on yhä käynnissä ja alustavasti pelin kausien kestoksi on ilmoitettu kaksi kuukautta, niin jääkin siis vasta syksylle nähtäväksi mikä Roller Championsin tilanne mahtaa olla pelin kolmannen kauden jälkeen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< EA työstää huhujen m... Avatar-peli ei valmi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova