Tuorein sisältö

Twitchin katsojamäärät tippuivat kesäkuussa kun taas Facebook Gaming kasvatti suosiotaan

30.07.2022 klo 17.00 | Luettu: 516 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisimmän striimaustilastoihin keskittyvän kuukausittaisen State of the Stream raportin mukaan Twitchin katsojaluvut jatkoivat aiemmin tänä vuonna alkanutta laskuaan, kun taas Facebook Gaming onnistui jo toista kuukautta putkeen kasvattamaan katsottuja tuntimääriään.

Raportin kasaamisesta vastaavat StreamElements ja Rainmaker.gg analysoivat, että Facebook Gamingin kasvun taustalla saattaa hyvinkin olla erilainen painotus. Kun Twitch on historiallisesti keskittynyt pääasiassa PC- ja konsolipelaamiseen, niin Facebook Gaming on taas ottanut kohdeyleisökseen enemmän kehittyvät markkinat ja mobiiliyleisöt.

Kokonaismäärissä Twitch kuitenkin yhä selvästi suosituin alusta, sillä vaikka sen katsottujen tuntien määrä putosi 6 prosenttia toukokuussa, niin 1,81 miljardia katsottua tuntia on yhä yli neljä kertaa enemmän kuin Facebook Gamingin 425 miljoonaa katsottua tuntia.Tällä kertaa kuukausittaisessa raportissa oli myös mukana YouTube Gaming ja vaikka se onkin yhä katsotuissa tunneissa selvästi jäljessä muista, niin 290 miljoonaa katsottua tuntia kesäkuussa on yhä varsin kiitettävä määrä. StreamElementsin mukaan YouTube on myös jatkanut tunnettujen striimaajien hankkimista alustalleen ja alustalla on myös nähtävissä vahva panostus mobiilipelien esille tuomiseen.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Valve lupaa, että ka... Ropeconissa palkitti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova