Tuorein sisältö

Lyhyiden videoiden julkaisupalvelu TikTok on aloittanut minipelien testaamisen

01.08.2022 klo 22.00 | Luettu: 325 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


TechCrunchin raportin mukaan lyhyiden videoiden julkaisupalvelu TikTok on aloittanut minipelien testaamisen. Raportin mukaan TikTok on aloittanut kokeilun pari viikkoa sitten. Kyseessä on HTML5-pelejä, jotka ovat toteutettu yhteistyössä pelinkehittäjien kanssa. Näihin lukeutuvat mm. Vodoo, Nitro Games, FRVR, Aim Lab ja Lotum. TechCrunchin mukaan TikTok ei ole virallisesti ilmoittanut pelien saapumisesta palveluun, mutta TikTokin tiedottaja kuitenkin vahvisti TechCrunchille asian olevan näin. On kuitenkin vielä epäselvää, missä kaikissa maissa pelit ovat jo kokeiltavissa. TikTok itse puhuu “globaaleista markkinoista”.

TechCrunch muistuttaa, että TikTok on aiemmin kertonut tekevänsä yhteistyötä myös Zyngan kanssa. Zynga tuli puolestaan tutuksi Facebookin kautta, kun yhtiö alkoi tekemään suosittuja pelejä, joita käyttäjät pelasivat Facebookin kautta.

Sosiaalisen median markkinat ovat vuosien saatossa muuttuneet ja kilpailu on kovaa. Esimerkiksi tällä hetkellä moni vanhempi palvelu yrittää saada TikTokista tunnettuja lyhyitä videoita toimimaan myös omissa palveluissaan. Kokeilijoiden joukkoon ovat päätyneet muun muassa YouTube ja tuoreimpana tulokkaana myös Instagram, joka on saanut viime päivinä yleisön lähes mielenosoituksen partaalle huonojen uudistusten johdosta. The Guardianin uutisen mukaan Instagram on päättänyt peruuttaa osan tekemistään muutoksista.

Tällä hetkellä TikTokin testipelejä raportin mukaan ovat:

Basketball FRVR
Influencer Run
Kitten Force
Mr. Aim Lab’s Nightmare
Peek a Who
Pride Run
Space Destroyer
Tap the Difference


Lähde: GamespotV2.fi | Miia Lyyra
< Kehittäjien mukaan S... Apex Legendsin seura... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova