Tuorein sisältö

Sony-pomon mukaan Microsoftin lupaus tuoda Call of Duty -pelit vielä usean vuoden ajan PlayStation-konsoleille oli ''riittämätön usealla tasolla''

08.09.2022 klo 12.00 | Luettu: 2416 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony Interactive Entertaimentin toimitusjohtaja Jim Ryan on kutsunut Microsoftin lupausta tuoda Call of Duty -pelisarjan pelejä vielä PlayStation-konsoleille vielä ainakin muutaman vuoden ajan yli nykyisten sopimusten jälkeen "riittämättömäksi usealla eri tasolla".

GamesIndustry.biz -sivustolle antamassaan lausunnossa PlayStation-pomo sanoo, ettei aikonut kommentoida asiaa julkisesti mutta koska Xbox-pomo Phil Spencer toi asian julkisuuteen ja kutsui Microsoftin tarjousta "poikkeukselliseksi", niin Ryan halusi tarjota myös Sonyn näkökulman asiaan.

Tällä hetkellä yleinen uskomus on, että Activision Blizzard on sitoutunut tuomaan seuraavat kolme Call of Duty -peliä PlayStation-konsoleille ja vuodesta 2015 saakka Sonyn konsolit ovatkin saaneet lisäsisältöä verrattuna muihin alustoihin.

Ryanin mukaan Microsoftin tarjous oli riittämätön usealla tasolla sen vuoksi, että se ei huomioi pelisarjan lähes 20-vuotista historiaa PlayStation-konsoleilla ja Sony haluaakin jatkossa taata PlayStation-pelaajien saavan korkeimman mahdollisen tason Call of Duty -kokemuksen.

Tämän perusteella kuulostaakin erityisesti siltä, että Sony ja Ryan ovat erityisesti tyytymättömiä siihen mahdollisuuteen, että jatkossa PlayStation-alustoilla Call of Duty -pelisarjassa ei tulla näkemään yksinoikeudella olevaa lisäsisältöä. Varsinkin kun sekä Sonyn omat lausunnot Brasilian kilpailuviranomaisille että Iso-Britannian kilpailuviranomaisten näkemykset pitävät Call of Duty -pelisarjaa merkittävänä tekijänä pelaajien valinnalle siitä millä alustalla nämä pelaavat.

Huolimatta valvontaviranomaisten ylimääräisestä kiinnostuksesta Microsoftin Activision Blizzard -kauppaa kohtaan, niin ainakin Microsoft sekä pelijulkaisijan johto vaikuttavat uskovan kauppojen saavan lopulta hyväksynnän ja varmastikin Microsoftin lupaukset merkittävien pelisarjojen pitämisestä kilpailijoiden alustoille vaikuttaa myös tähän.


Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft julkisti u... Sotakentille, raus r... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (6 viestiä)

maker

08.09.2022 klo 16.34 7 tykkää tästä

sonyn kukkahattutädit ja sedät jaksaa kitistä aina vaan.
lainaa
McFart

08.09.2022 klo 16.42 4 tykkää tästä

kuka nyt muutenkaan haluaa jotain kämyistä call of doodya pelata
lainaa
tane92

08.09.2022 klo 18.14 7 tykkää tästä

microsoft vaiheeksi taas paskomassa koko pelialaa
lainaa
cbosif9ajgjwja

08.09.2022 klo 21.29 3 tykkää tästä

eihan ryan mennytta arvosta lainkaan joten miksi nyt vetoaa menneeseen
lainaa
Penan_broidi

09.09.2022 klo 07.18 2 tykkää tästä

"Sony ja Ryan ovat erityisesti tyytymättömiä siihen mahdollisuuteen, että jatkossa PlayStation-alustoilla Call of Duty -pelisarjassa ei tulla näkemään yksinoikeudella olevaa lisäsisältöä."

Ihan tosi?
lainaa
ponttoonilaituri

09.09.2022 klo 18.05 2 tykkää tästä

Jim Ryan saisi olla kiitollinen, että Microsoft ylipäänsä tarjoaa pelejään Sonyn japanilaiselle roskakonsolille.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova