Tuorein sisältö

Huijarit hyökkäsivät Call of Duty: Modern Warfare 2 -pelin kimppuun jo betatestin aikana

25.09.2022 klo 11.00 | Luettu: 1286 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tällä hetkellä on käynnissä vasta toinen viikonloppu tulevan Call of Duty: Modern Warfare 2 -räiskinnän betatestiä mutta jo nyt pelaajat ovat kertoneet pelin kärsivän huijareista ja osa pelaajista kertookin kytkeneensä crossplay-tuen pois päältä välttääkseen pelaamista PC-pelaajien kanssa.

Twitter-käyttäjä MW2 Beta Plugin jakama video esittelee selvästi huijarien käyttämät seinien läpi viholliset paljastavan wallhack-huijauksen sekä perinteisen ampumisessa auttavan aimbotin käytön betatestissä.



Kyseessä ei ole sinänsä uusi ilmiö, sillä myös kahden edellisen Call of Duty -pelin betatestit kärsivät myös huijareista mutta tällä kertaa tilanne on erityisen kiusallinen, sillä pelijulkaisija Activision oli luvannut kaksi viikkoa aiemmin tietokoneella käyttöjärjestelmätasolla toimivan Ricochet-huijauksenestosovelluksen olevan "päivitetty ja paranneltu" ja yhdistävän viimeisen vuoden aikana tehdyt päivitykset entistä tehokkaampaan huijauksenestoon.

Betatestiä vaivaavat huijarit ovat ilmeisesti sen verran laaja ilmiö, että jopa pelinkehittäjä Infinity Ward on luvannut puuttua asiaan vielä tämän päivän aikana vaikka pelin moninpelikokeilua ei enää ole jäljellä kuin pari päivää.



Nähtäväksi jää tuleeko huijariongelma seuraamaan Call of Duty: Modern Warfare 2 -peliä myös julkaisuun saakka mutta ottaen huomioon, että peli tulee käyttämään samaa pelimoottoria kuin tuleva Warzone 2.0 ja pelisarjan ongelmat huijarien kanssa räjähtivät käsiin yhdessä alkuperäisen Warzonen massiivisen suosion kanssa, niin tilanne ei välttämättä näytä kovinkaan lupaavalta.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Kehutun Oxenfree-sei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova