Tuorein sisältö

FIFA 23 on joutunut huonojen arvostelujen pommituksen kohteeksi

02.10.2022 klo 17.00 | Luettu: 1694 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Gamerant uutisoi, kuinka FIFA 23 on joutunut huonojen arvostelujen pommituksen kohteeksi. Termillä tarkoitetaan tilannetta, jossa useat käyttäjät antavat runsaasti negatiivista kommenttia pelille. Joskus negatiiviset arvioinnit ovat annettu aiheesta ja joskus “pommittaminen” on tahallista kiusantekoa. FIFA 23:n tapauksessa tilanne on epäselvä, sillä osa annetusta kritiikistä ei ole turhasta valittamista.

Metacriticin sivuilla käyttäjien antama arvosana on 2.4 (PlayStation 5). Useimmat arvostelijat kritisoivat peliä siitä, että se muistuttaa viime vuoden versiota, eikä päivitystä ole tapahtunut. Osa kertoo vihaavansa pay-to-win-systeemiä.

Steamissa FIFA 23 on saanut arvosanaksi “enimmäkseen kielteinen”. Steamin puolella pelaajia raivostuttaa huonosti toimiva huijauksenestojärjestelmä, joka on estänyt joitakin pelaajia pääsemästä pelin pariin. Osa pelaajista oli ostanut kalliimman Ultimate-version, jotta he pääsisivät pelaamaan muita aiemmin. Anticheat-järjestelmä kuitenkin esti joidenkin pelaajien pääsemisen servereille, joten pelaajat ovat vihaisia menetetystä rahasta. EA:n julkaiseman tiedotteen mukaan yhtiö on tietoinen ongelmasta ja pyytääkin pelaajilta anteeksi. 30. syyskuuta julkaistussa tiedotteessa EA kertoo etsivänsä asiaan ratkaisua.
V2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: Microsoft tuo ... V2.fi:n laiteuutiset... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

03.10.2022 klo 13.23 1 tykkää tästä

Onko jollekin yllätys, että FIFA n muistuttaa paljon FIFA n-1:tä?
Hyvä kuitenkin jos maksullista voittamista vihataan.
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

03.10.2022 klo 15.10

Tyhmä on se, joka maksaa.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova