Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 02|10|2022: Razerin rintaliivit ja muuta monenlaista: Panasonic, Marantz, HyperX, Roccat, Canon, B&W, Sound Blaster ja Logitech

02.10.2022 klo 12.21 | Luettu: 1477 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Hieman takavasemmalta postiluukkuumme tipahti Panasonicin tiedote. Kyseessä on TOUGHBOOK N1 -taulutietokone, jota on päivitetty kolmena uutena versiona. Uusissa TOUGHBOOK N1 -malleissa on Qualcommin kahdeksanytiminen suoritin, edeltäjiään enemmän muistia (4 Gt) ja jopa kaksi kertaa aiempaa suurempi Flash-tallennustila (64 Gt). 4,7"-tuuman näytöllä ja viivakoodinlukijalla varustetut vekottimet on tarkoitettu kovaan käyttöön ja näiden Android-laitteiden hinnat alkavatkin 1380 eurosta.Marantz esitteli äskettäin uusia Cinema -sarjan AV-viritinvahvistimia: AV 10, AMP 10, Cinema 40, Cinema 50, Cinema 60, Cinema 70s. Ominaisuuseroja niistä löytyy muun muassa vahvistustehosta ja kanavamäärissä. Lehdistötiedote mainitsee ominaisuuslistalta Dolby Atmoksen, DTS:X:n sekä 8K-videotuen useissa sisäänmenossa. HEOS-teknologian avulla järjestelmän voi laajentaa useampaan huoneeseen ja laitteet saapuvat kauppoihin lokakuun aikana.


HyperX julkisti Cloud Stinger 2 -pelikuulokkeet, joissa on DTS Headphone:X -tilaääni. Ne painavat 275 grammaa, äänielementit ovat 50 mm (neodymium) ja liitäntä sujuu 3,5 mm liittimellä. Hintalappu on 70 euron tietämillä.


Roccat lähtee tiedotteessaan rohkealle linjalle heti kättelyssä puhuessaan kruununjalokivistään ja julistaessaan, että uusi Vulcan II Max (241,99 eur) on maailman kaunein näppäimistö. Siinä on valaistu läpikuultava kämmentuki, TITAN II -optomekaaniset kytkimet sekä Dual-LED Smart Keys -näppäimet, eli 24 näppäimessä on kaksi lediä, jotka ilmaisevat toissijaisia toimintoja. Näppäimistössä on myös 4 megatavua profiilien tallennustilaa. Toinen uutuus on Syn Max Air -kuulokkeet (261,99 eur): ne ovat langattomat ja ominaisuuksiin kuuluu mm. Waves 3D -tilaääni, TruSpeak-mikrofoni, Superhuman Hearing sekä Turtle Beachin silmälasiystävälliset ja jäähdyttävät geelillä täytetyt memory foam ProSpecs-korvatyynyt. Pikalataustelakalla saa vartissa 3 tuntia peliaikaa, jota on alkujaan 16 tuntia. Roccat kertoo myös, että Vulcan II Mini -näppäimistö (157,99 eur) on nyt saatavilla Suomessakin.


Canon julkisti uusia pikkutulostimia: SELPHY CP1500 (159 eur) ja Zoemini 2 (139 eur). Niillä pystyy tulostamaan digikuvansa vaikka postikorttikoossa tai pieninä tarroina ja kuville luvataan jopa 100 vuoden kestävyys. Zoemini 2 painaa 177 grammaa, latautuu alle tunnissa ja siihen saa langattoman yhteyden. SELPHYllä tulostettujen kuvien musteen kerrotaan taas kuivuvan välittömästi, joten kuvia voi hypistellä heti. Postikorttikokoisen kuvan tulostaminen kestää 41 sekuntia.Bowers & Wilkins julkaisee premium-tasoiset Px8-kuulokkeet ja kertoo, että Px7 S2 -malliin perustuvien kuulokkeiden äänenlaatua, rakennetta ja ulkoasua on päivitetty. Uusittu on mm. 40 mm:n Carbon Cone -kaiutinelementit, joiden luvataan tuovan ääneen entistä enemmän rikkautta, tarkkuutta ja avaruutta. Langaton yhteys hyödyntää Qualcommin aptXTM Adaptive -teknologiaa, mutta kuulokkeet voi kytkeä myös USB-C:llä tai 3,5 mm piuhalla. Hintaluokka on myös noussut, se on nyt 699 euroa.


Creative Technology julkisti Sound Blaster Katana V2X:n. Sen myötä Katana-soundbarista tulee sekä pienempi, että halvempi, sillä kyseessä 40% pienempi versio Sound Blaster Katana V2:sta. Sille luvatan 180W maksimitehoa ja mukana on myös kolmen vahvistimen Xamp-teknologia, Super X-Fi -ääniholografia ja erityisiä peliäänitiloja. Se halvempi hinta on 310 euroa.


Logitech julkisti valikoiman Mac-tietokoneille suunniteltuja oheislaitteita: Logitech MX Mechanical Mini for Mac -näppäimistö ja Logitech MX Master 3S for Mac -hiiri. Lisäksi julkaistiin Logitech Lift for Mac -hiiri ja Logitech K380 Bluetooth Keyboard for Mac -näppäimistö. Logitechin mukaan laitteissa on otettu huomioon erityisesti Mac-käyttäjien tarpeita tyylin, laadun, räätälöitävyyden ja käyttömukavuuden suhteen. Hinnat ovat 159, 129, 79 ja 65 euroa.


Viikon yllätys - ja sinänsä hieman sivuun laitejulkistuksista - on Razerin julkaisema vaatemallisto, johon kuuluu myös laukku. Tiedotteen mukaan vaatteet on suunniteltu pelaajille ja ovat kevyitä, hengittäviä, venyviä ja mukavia. Hinnat ja valikoima on seuraava: urheilurintaliivit 89,99 eur / tank top 69,99 eur / high-rise leggingsit 89,99 eur // hihaton t-paita 69,99 eur / t-paita 69,99 eur / shortsit 79,99 eur / laukku 69,99 dollaria. Vaatetusta voi hankkia Razerin nettikaupan kautta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< FIFA 23 on joutunut ... Kun Google Stadia su... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova