Tuorein sisältö

The Last of Us -televisiosarjan näyttelijältä pyydettiin, ettei hän pelaisi videopelejä joihin sarja perustuu

10.10.2022 klo 22.00 | Luettu: 1836 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


VGC:n mukaan mukaan The Last of Us -televisiosarjassa näyttelevää Bella Ramseytä on kehotettu pelaamasta The Last of Us -videopelejä. Ramsey näyttelee tulevassa sarjassa Ellietä. Kehotus oli annettu Ramseylle jo ensimmäisen koe-esiintymisen jälkeen, jossa häneltä oli kysytty, onko hän pelannut videopelejä, johon Ramsey vastasi ettei ole. Tämän jälkeen tuotannosta oli kerottu, ettei hänen tulisi jatkossakaan pelata niitä.

Bella Ramsey ja Pedro Pascal (Joel) myöntävät kuitenkin nähneestä, kun joku toinen pelaa The Last of Usia. Ramsey kertoo katsoneensa hieman pelikuvaa YouTuben kautta, kun taas Pascal on nähnyt veljenpoikansa pelaavan peliä.

The Last of Us -televisiosarja alkaa ensi vuoden aikana HBO:lla. Sarjan ensimmäinen kausi perustuu videopelisarjan ensimmäiseen osaan, mutta tv-sarjassa saatetaan vilkaista myös The Last on Us Part II:n suuntaan.

Lähe: VGC


V2.fi | Miia Lyyra
< Call of Duty -peli v... Microsoftin Xbox-str... >

Keskustelut (3 viestiä)

destev

11.10.2022 klo 12.04 5 tykkää tästä

Ei anna erityisen luottavaista kuvaa sarjan laadusta ainakaan minulle, jos näyttelijöitä kehoitetaan olemaan tutustumatta lähdemateriaaliin. Kuulostaa siltä että kirjoittaja tai ohjaaja olisi ottanut vähän turhan paljon taiteellisia vapauksia ja että hahmot eivät muistuta alkuperäistä juuri ollenkaan.
lainaa
chaojfiajxndhhagb

11.10.2022 klo 16.39

joo ainoo toinen vaihtoehto et haluuvat aidot reaktiot kun ekat kerrat tulee hirmumorkoja eteen
lainaa
Jäbä4

11.10.2022 klo 23.13 1 tykkää tästä

Itse olin kerran Tankki Täyteen tv-sarjaan perustuvassa kesäteatterissa mukana ja ihan tarkoituksella oma toimisesti päätin etten katsoisi prokkiksen aikana alkp. sarjaa, koska en halunnut oman roolityöni menevän vahingossakaan heikon imitaation vetämiseksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova